Wioslarz Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Mam pytanko ostatnio zauwazyłem ze w moim airboxsie w GPZ 1000rx pod filtrem na sciankach jest rosa paliwa co to moze byc??? Jak to naprawic badz czy to jest grozne?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Upewnij się czy to na pewno paliwo , a nie np. olej , lub inne skropliny które dostały się do airboxa przez układ odpowietrzania silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Koledzy a co to jest airbox w moto?Ja jestem lewy w tych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Koledzy a co to jest airbox w moto?Ja jestem lewy w tych sprawach.Obudowa filtra powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi