Wazzabii Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 otoz potrzebuje szybkiej odpowiedzi, wiec prosze MODow zeby sie nie czepiali otoz szybkie streszczenie mam okazje kupic samochod w Anglii (kiera normalnie po lewej stronie), ale jest on na francuskich blachach. Ubezpieczenia brak. teraz pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak moge go ubezpieczyc i wrocic nim bez problemow do Polski?przeglad techniczny ma, jest sprawnyza porady jedz, nikt Cie nie zatrzyma dziekuje, poniewaz nie chce ryzykowac polscy ubezpieczyciele strzelaja karpia jak ich o to pytam, w link4 mowia nie ma mozliwosci po prostu chce ubezpieczyc samochod w Anglii, ktory stoi na francuskich blachachslyszalem o tablicach ktore mozna wykupic na 7 , 14, 31 dni ? bodajze w Niemczech tak jest, ale czy w UK jest to samo? nie wiem jak to sie nazywa, ubezpieczenie graniczne? wiem ze sie to wykupuje przy sprowadzania auta z zagranicy, dostaje sie te tablice z wybita data do kiedy sa wazne prosze o pilna odpowiedz, poniewaz czas naglipiszcie nawet jak macie jakies pomysly, ale nie idiotyczne pozdrawiamWazzabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 najprościej będzie (jeśli nie ma Cię w Polsce) wysłać komuś w Polsce papiery żeby Ci go zarejestrował i opłacił (będzie musiał mieć jakieś znajomości żeby przegląd jakoś bez auta zrobić)to będzie najprostsze i najtańsze rozwiązanie bo w anglli anwet gdybyś znalał firmę, która ci ubezpieczy auto na francuzkich blachach to zedrze z Ciebie niemiłosiernie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 to by bylo dobre gdybym mial czas (nad ta opcja juz myslalem)ale fura jest w UK, a ja w Polsce wiec ta opcje skreslamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi