chabros Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jaki polecacie skuter na kołach 16 ?przymierzam się do kupna takiego właśnie skuteraco byście doradzili biorąc pod uwagę najlepsza wypadkowąz ceny, niezawodności , dostępności części, estetykija na razie biore pod uwagę :piaggio free (swego czasu widziałem je na motobazarze po 1200 z demobilu pocztowego)piaggio libertyhonda skyyamaha whyhero puch winnermoże znacie jakieś jeszcze inne godne polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Sorki ze nie odpowiem na pytanie ale dlaczego sugerujesz sie rozmiarek koł chcąc kupić skuter?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabros Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Nie sugeruję się rozmiarem kół, tylko poprostu chcę skuter na większych kołach, bo wydaje mi się praktyczniejsze na polskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Honda lub Yamaha dlatego ze są niezawodne silniki a gero puch jakoś mi nie podchodiz ;/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ja osobiście posiadam Hondę Sh50 City Express... i teraz wiem że skutery na niższych kołach są nie praktyczne... jechałem z kumplem ja na moim,on na swoim... ja mam koła 16 a on chyba 12 czy jakies inne - MAŁE! Powiedziałem że skrócimy sobie drogę do asfaltu,i on po normalnych leśnych drogach nie dał rady... duże koła są praktyczne... a tak btw. to jak uzbieram jeszcze trochę zł to mój będe sprzedawał... a żeby kupić enduraka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ja plolecam Jawe 50 skuter, kola 16'' takie jak chcesz, poza tym tani, ładny i niezawodny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Fajna jest Aprilia Rally. Co prawda nie ma 16 ale na polskie drogi jest chyba najlepsza. Ma chyba 13 ale za to na terenowych oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie sugeruję się rozmiarem kół, tylko poprostu chcę skuter na większych kołach, bo wydaje mi się praktyczniejsze na polskich drogachPowiem tyle: bardzo chwalę sobie posiadaną przeze mnie aktualnie SV-kę, aczkolwiek za największy mankament tego skutera uważam właśnie małe koła (10 cali) - na większych dziurach kręgosłup woła o pomstę do nieba. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi