ural_zgora Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 grunt zeby po tej fachowej naprawie palil mniej oleju niz przed nia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Tylko o oto głownie mi chodziło, żeby oleju nie brał. Bo już miałem dość dolewania go i non stop kontrolowania czy jest dobry poziom. Teraz jak go zrobie to bede nim śmigał do póki się całkowicei nie rozleci, bo szkoda go sprzedawać po wpakowaniu kasy w remont. A tak w ogóle to co mógłbym za niego dostać. Kupiłem go w 2006 w sierpniu za 4000zł. Szkoda, go sprzedawać za taka kase bo i tak się remont niezwróci. Takze teraz tylko paliwo lac i smigać non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi