kinia Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 co mi doradzicie panie i panowie? szukam czegos fajnego na chopperka, bo rozgladam sie za Czymś takim (czy można mówić o moturze jak o przedmiocie? :cool: ) czy koniecznie musi być skóra? za chwie wiosna i zaczynam jazdki przedegzaminacyjne, więc szukam czegos, w czymś bede sie dobrze czula. do tej pory jezdzilam w goretexie, ale uzywanym na nartkach i w gorach, ale to przeciez nie o to chodzi. bylam w tym roku w Lodzi na Moto Bazar, ale wszystkie te kurtki byly dużo za duze, okropne gdzie i (jakiej firmy) mogę kupić kurtk dla kobiet? i czy muszą byc z tym okroppnymi ochroniaczami, w ktorych wyglada się jak monstrum? jestem tu nowa, wiec poprosze o linki na forum dla amazonek, jesli ktos zna, bo ja jeszcze nie namierzylam pozdrowionka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jeśli skóra to uszyją na zamówienie w Tarborze .A jak chcesz powrócić do textyliów to dla babek :buttrock: mają dobry wybór w RetBike-u.Tam ubrałem żonę :banghead:.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 babskie forum to np motocykl i dziewczyna http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20544a co do ochraniaczy - nie przyszlo ci nigdy do glowy ze one tam jednak po cos sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 mój Plecaczek zdecydowanie poleca francuskie ciuchy marki ixon :buttrock:można znaleźć coś, co nie będzie przypominało krojem worka, dopasowane do sylwetki osoby ładniej zbudowanejimporterem jest zdaje się warszawski boldoraha, skóry na choppery nie są obowiązkowe... zależy, czy wyżej cenisz wygodę, czy klasyczny w tym przypadku styl czarnej skóryjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka00 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 zapraszam w imieniu kobiet na forum Mad Moto Girls http://www.madmotogirls.com/ pozdrówki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Radzę nie rezygnować z ochraniczy. Małe to ale nawet nie wiesz jak się przydaje przy nawet niewielkiej glebie. Walnąć łokciem lub kolanem w asfalt a łokciem lub kolanem chronionym to spora różnica.Mój plecaczek zastanawiał się nad Ixonem. Dosć dobrze lezały na niej spodnie. i Nawet wygodnie się w nich czuła. Ale ten model spodni miał ochraniacz tylko na kolanach więc zdecydowała się na Modekę (ochrona kolan i bioder). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 dzięki wszystkim, już lece na Mad Moto Girls :icon_eek: pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak dla mnie to stringi i tylko stringi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi