rajdowiec Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja słyszałem dobre opinie o Husqvarnach. Podobno mają dobre i wytrzymałe silniki i mało się psują.No ja też tak słyszałem ale niby dopiero dobre są te roczniki powyzej 2000r( a w którym roku KTM wykupił Husqe) bo te stare nie były takie super były troche awaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Taa, rajdowiec-dalej dobrze nadstawiaj ucha, oprócz tego że husqva jest kupiona przez KTM może jeszcze coś ciekawego Ci wpadnie do ucha:) Może dowiemy się że Suzuki zostało kupione przez Predom-Zelmer?Wybacz za tą uwagę:icon_rolleyes:. Husqva należy od blisko 20 lat do Cagivy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 I jest robiona przez Makaroniarzy a to jest mieszanka zabojcza. Moto szwedzkie kupione przez cagive robione we Wloszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Co macie do włoskich moto??? No mnie sie podobają. A Ducati.... A Cagiva Mito czy Raptor :icon_rolleyes: Cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi