kolo98 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Miałem podwyższać i się rozochociłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ciekaw jestem którz to za mądry człek obmyslił tą kostę ale nie sprawdził jej tylko jak bedzie sie spisywała w trakcie jazdy,bo w przypadku postoju nieżle na niej moto wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/item167090660_yamah...t_2000_rok.htmlKto mi powie jak to jest podniesione??I tak ogólnie niech jakiś spec się wypowie czy opłaca sie wogule interesować tą DT bo widac, że swoje przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 specem co prawda nie jestem ale jesli to jest rok 2000 a wyglada na 97 i ogólnie jest przykatowana co ewidentnie widac to nie radze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 nio troche zmęczony ten moto.może aż tak nie widać tego po fotce a sprzedawca napisał że po remoncie....ale czuje coś że ten motor wyjebany jest i swoje przeszedł. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/item167090660_yamah...t_2000_rok.htmlKto mi powie jak to jest podniesione??I tak ogólnie niech jakiś spec się wypowie czy opłaca sie wogule interesować tą DT bo widac, że swoje przeżyła.jak juz pisałem w którymś tam temacie ze koleś kręci bo kupił niby dla syna ale za duzy(to niech kostke zdejmie albo poczeka az syn urośnie...a tak wogule to pewnie handlarz) No podniesione jest kostką ewentualnie wiekszym amorkiem. Ja osobiście po tych fotkach nic nie widze za słabe ale jak na rok 2000 to tez jakas lipa bo ma "stare" naklejki :icon_twisted: najwyzej w 98-99r. były jeszcze stosowane(chyba ze malowana ale nie sadze) No to na tyle bo po fotkach silnika nie ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 w każdym modelu dt ociera łąńcuch o wahacz?? chodzi mi konkretnie o 80lc2 kiedyś słyszałem że dużo osób miało takie kostki i specjalnie nie nażekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 w każdym modelu dt ociera łąńcuch o wahacz?? chodzi mi konkretnie o 80lc2 kiedyś słyszałem że dużo osób miało takie kostki i specjalnie nie nażekalija tam zakładam tą kostkę i nie obchodzi mnie to co inni mowia...dużo dt ma ta kostke i jakos nie jeczał ze im sie przeciera ślizg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi