marekltd Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 witam kolegów motocyklistów! Potrzbuję informacji jak wyglądają papiery wywozowe z Belgii. mam do kupienia fajny motorek który koleś sprowadził z tego kraju. Ma jakieś dwa papierki, jestem zdziwiony bo z Niemiec ma być brief i abmeldung. Gość twierdzi że z Belgii tego nie trzeba. Jeśli ktoś wie jak maja wygladać te papiery to proszę o garść szczegułów. Pozdrawiam, zycze wam i sobie zawsze zimnego piwa w dobrej cenie! Pozdrawiam MAREKLTD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Moje moto jest z Belgii. Jeśli żaden z poprzednich właścicieli nie zgubił zadnego papierka to w sumie mam: dowód rejestracyjny, ukowe k-s, fakturke z komisu. Niech się wypowie jeszcze ktoś w temacie. Edytowane 14 Lutego 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Jeśli ktos twierdzi ze pojazd nie musi mieć dokumentów to poprostu coś kręci. :icon_mrgreen: Belgijski dowód rejestracyjny składa sie z trzech części. Pierwsza część zawiera dane o pojeździe, a druga o jego właścicielu. Nazywa się Inschrijvingsbewijs , a wygląda tak: http://www.2dehands.be/nsu-prinz-inschrijv...rubriek=auto_be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekltd Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 dzięki , juz jestem spokojny, niby jedna unia a wszędzie papiery inne.ale i tak skąd by nie były to wszystkie motory są fajne< te ktore biorę to dwie magny 700 jedna 84 druga 84. z tego co wiem z dwoch bedzie można zrobic jeden fajny motorek, w mojej ocenie czopoer to czopoer. pozdro, dzięki .marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi