Z3US Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 U mnie dźwięk jest bardzo podobny do dźwięku simsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 mam zdjęcie, ale jest naprawde kiepskiej jakości... robione aparatem podłączonym do komórki...http://republika.pl/emzet666/0029.jpg teraz konkurs... do wygrania... talon na balon... co tu jest nie tak...http://republika.pl/emzet666/0028.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zdjęcie numer 1:Ten ścisk na kolanku coś ci dał ?Zdjęcie numer 2:Extra przód !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ten sćis na kolanku dał to, że nie musiałem uszczelniać, no i sie bardzo mocno trzyma... fajny ten przód, no nie... :(:(:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Też miałem taki ścisk, ale przy zakładsaniu ( rozginaniu) rozjebałem go :lol: została mi po nim tylko ta śruba i nakrętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 nie masz fotki twojej jawahy?? chciałbym zobaczyć jak to jest u ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zdjęcia robiłem zwykłym aparatem, musze film skończyć i jak wywołam to musze dać gdzieć do zeskanowania ( może m16 ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 przod jest cool, czego użyłeś ? jakie kółko itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 musze dać gdzieć do zeskanowania ( może m16 ?)moze... :( :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi