MOTOOOCROSS Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 witam mam honde crm 125 z 97 roku i chce ją przerobic na super moto. Z czego bedą pasowac felgi czy podejda z jakiegos scigacza?? i ile powinny miec cali?????????????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja bede z kmxa tez robil Sm.Ale w inny sposob.Po prostu kupie nową aluminiową felkge 18 np od ETZ i krutsze szprychy.dam tylko do plezlozenia szprych i wycentrowania.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 beda pasowac (tak mi sie wydaje)od jakiegos modelu szodowego hondy (ns125 nsr125 itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja bede z kmxa tez robil Sm.Ale w inny sposob.Po prostu kupie nową aluminiową felkge 18 np od ETZ i krutsze szprychy.dam tylko do plezlozenia szprych i wycentrowania.pzdrtez tak chcialem zrobic, ale niewiem od czego obrecz dopasowac, od jawy juz mierzylem i jest zaszeroka, wiecie moze od czego jeszcze mozna by dorwac wmiare waska obrecz 17 albo 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 hmm...tez sie nad tym zastanawialem...zeby do crm zalozyc kola sm...ale trzeba by jeszcze zmienic tarcze ,zaciski itp.. jesli znajdziesz jakies ciekawe i niedrogie rozwiazanie to sie nim podziel .pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil125 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Do CRM pasuja koła z NSR 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 hmm...tez sie nad tym zastanawialem...zeby do crm zalozyc kola sm...ale trzeba by jeszcze zmienic tarcze ,zaciski itp.. jesli znajdziesz jakies ciekawe i niedrogie rozwiazanie to sie nim podziel .pzdrjak juz pisal dibozmiana samej obreczy i szprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) a czy kola od nsr beda pasowac na 100 %? nic nie trzeba bedzie przerabiac? pzdr Edytowane 14 Lutego 2007 przez konrad_pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja bede z kmxa tez robil Sm.Ale w inny sposob.Po prostu kupie nową aluminiową felkge 18 np od ETZ i krutsze szprychy.dam tylko do plezlozenia szprych i wycentrowania.pzdrTo jest najbardziej pewny i najtańszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil125 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 W tylnym kole raczej wszystko powinno pasowac,z przodu tak samo tyle ze jak byc chciał załozyc wieksza tarcze z NSR to musisz zastosowac cos takiego:http://www.bikepics.com/pictures/580697/http://www.bikepics.com/pictures/580695/ Tylko jak ktos bedzie klupował koła z NSR to pamietajcie ze te starsze wersje (z okragłymi lampami) miały z tył koło 18cali :P Zaciski hamulcowe sa takie same w CRM i NSR, w zupełnosci wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi