nowy Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam, Mma nadzieję, że temat ten przyda się dla użytkowników tej marki. Za granicą :banghead: - dobre hasło nie?, za granicą są sklepy intenetowe z nawet dealerzy, którzy oferują ceny części zamiennych znacznie poniżej ceny katalogowej. Ta cena u nas jak wiadomo jest ZZZZZZZZZZZZzzaj.....sta.Tak więc proszę Was o podzielenie się opinią, czy i gdzie udało wam się wynegocjować jakąś fajną cenę. A jak macie namiary na kogoś i nie chcecie tego napisać na forum to proszę o info na PW :P Będę zobowiązany.Sam natomiast przesyałm Wam link ze strony w USA, gdzi mozna sobie częściowo przynajmniej zweryfikować numery części i ORIENTACYJNIE rozeznać się w cenach. Czasami przydaj się to do kalkulacji szkody :banghead:. U Kawalera w Katowicach krzyczą za to 200 Peelenów sic!!!Mam nadzieję, że linki się przydadzą. Drugi link to namiar na najtańsze części hondy jakie udało mi się zlokalizować w USA :biggrin: Fiszki Online: HONDA, SUZUKI, KAWASAKI, YAMAHA. http://www.ronayers.com/fiche/getman.cfm Tanie części HONDA: http://www.servicehonda.com/parts.php Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam,Mma nadzieję, że temat ten przyda się dla użytkowników tej marki. Za granicą :flesje: - dobre hasło nie?, za granicą są sklepy intenetowe z nawet dealerzy, którzy oferują ceny części zamiennych znacznie poniżej ceny katalogowej.Idę sobie właśnie spodnie cerować. Przypadkowo miałem w kieszeni scyzoryk i jak pogrzebałem w tych cenach to mi się otworzył... :icon_razz: Dobrze w sumie że tylko takie szkody... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Idę sobie właśnie spodnie cerować. Przypadkowo miałem w kieszeni scyzoryk i jak pogrzebałem w tych cenach to mi się otworzył... :icon_rolleyes: Dobrze w sumie że tylko takie szkody... :icon_mrgreen: Przykro mi. Na drugi raz nie noś scyzoryka w kieszeni :wink: A tak na marginesie. To nawiązałem kilka dobrych kontaktów. I jeśli oczywiście wziąć pod uwagę fakt, że ze SKYPA możesz darmowo dzwonić na numery 1-800... w USA to sie z kolegami dogadasz. A jak masz namiar na kogoś w stanach co wyśle Ci to do Polski np. statkiem czy samolotem to już prawie pełnia szczęścia. :icon_mrgreen: Tak więc bede przecierał ścieżki - zobaczymy jak to zagra. A tak na marginesie to mam nadzieję, że taki katalog fiszek online przyda się dla innychy kolegów. Przecież tam jest i kawasaki i suzuki i yamaha. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 co do :http://www.ronayers.com/fiche/getman.cfmto oni nie wysylaja czesci za granice: "International shipping is not available at this time." Wiec tylko mozna zamowic przez kogos w USA i wyslac do Polski. ja osobiscie myslalem o http://www.bikebandit.com/oni wysylaja czesci do innych krajow Fedex'em, nie drazylem tematu, ale moze byloby warto sie tym zainteresowac?A moze juz ktos kupowal u nich? Albo w innym podobnym sklepie w USA lub EU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 a probowales tu www.moto-importer.eu firma z Katowic i ceny czesci na bank maja nizsze niz dealer Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 a probowales tu www.moto-importer.eu firma z Katowic i ceny czesci na bank maja nizsze niz dealer Hondy rozmawialem z nimi, powiedzieli ze nie obsluguja klientow indywidualnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie, popytajcie u Bogusławskiego. Genuine klocki do Kawy zostały wycenione niżej, niż w autoryzowanym punkcie, czas oczekiwania teoretycznie tydzień (co i tak jest czasem mega-krótkim w porównaniu z Kawasaki Polska). Jak w praktyce to nie wiem, bo na razie była to jedynie wstępna przymiarka. http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3311602 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 rozmawialem z nimi, powiedzieli ze nie obsluguja klientow indywidualnych ! A mnie powiedzieli że i owszem, ale tylko powyżej 1500zł zamówienia. Nie pytałem już czy z VATem, czy bez... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 rozmawialem z nimi, powiedzieli ze nie obsluguja klientow indywidualnych !Dziwne wyslalem jakis czas temu mejlem zapytanie o czesci do cbr'ki i dostalem odpowiedz z cenami. Nikt nie informowal mnie, ze nie sprzedaje indywidualnym. Slyszalem jednak, ze mieli problemy z oficjalnymi importerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Dziwne wyslalem jakis czas temu mejlem zapytanie o czesci do cbr'ki i dostalem odpowiedz z cenami. Nikt nie informowal mnie, ze nie sprzedaje indywidualnym. Slyszalem jednak, ze mieli problemy z oficjalnymi importerami. Ciezko powiedziec, ja napisalem do nich jakis tydzien temu i odpowiedzieli ze nie obsluguja klientow indywidualnych, tyle mi odpowiedzieli wiec juz wiecej nie pytalem. Napisalem, tez do http://www.motoimporter.pl/ i odpisali ze sa wlasnie w trakcie uzgadniania wszystkich procedur związanych z zamawianiem części zamiennych do motocykli i zeby sie odezwac pod koniec miesiaca. Wiec pod koniec lutego trzeba bedzie sprobowac ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 [......Wiec pod koniec lutego trzeba bedzie sprobowac ponownie. Kontaktowałem się z nimi. No cóż cena pewnie i tak lepsza jak u dealera w Polsce. Niemniej jednak nijak się ma do tego co można osiągnąć w USA. Zresztą sam właściciel sam to przyznał.Pozostaje więc ryzyko oclenia i import z za wielkiej wody. Eh kiedy my ich dogonimy..... :icon_twisted: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 [......Wiec pod koniec lutego trzeba bedzie sprobowac ponownie.Kontaktowałem się z nimi. No cóż cena pewnie i tak lepsza jak u dealera w Polsce. Niemniej jednak nijak się ma do tego co można osiągnąć w USA. Zresztą sam właściciel sam to przyznał.Pozostaje więc ryzyko oclenia i import z za wielkiej wody. Eh kiedy my ich dogonimy..... :) Pozdrawiam, Nowy, a mozesz napisac co Ci powiedzieli, jakie sa warunki ? jakies zaliczki, jak z dostarczaniem czesci, jakie terminy itp...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Nowy, a mozesz napisac co Ci powiedzieli, jakie sa warunki ? jakies zaliczki, jak z dostarczaniem czesci, jakie terminy itp...? Podłem numery części które mnie interesują - znalazłem je na stronach - linki w pierwszym poście. Wyliczył wszystko na poziomie 1700EUR ntto :icon_eek: Tak więc cena mnie zabiła :D Postanowiłem zaryzykować i sprowadzić owiewki z USA. Tak więc szczegółów nie uzgadniałem czy zaliczki j jak z dostawą. Możesz do niego napisać na gg. Nie sądzę aby robił problemy z zakupem części przez osoby fizyczne. Powodzenia, Nowy, a mozesz napisac co Ci powiedzieli, jakie sa warunki ? jakies zaliczki, jak z dostarczaniem czesci, jakie terminy itp...? Podłem numery części które mnie interesują - znalazłem je na stronach - linki w pierwszym poście. Wyliczył wszystko na poziomie 1700EUR ntto ;) Tak więc cena mnie zabiła ;) Postanowiłem zaryzykować i sprowadzić owiewki z USA. Tak więc szczegółów nie uzgadniałem czy zaliczki j jak z dostawą. Możesz do niego napisać na gg. Nie sądzę aby robił problemy z zakupem części przez osoby fizyczne. Powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karin83 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Oryginalne znajdziesz na http://enduro7.pl/sklep/czesci-oem-honda w dobrych cenach a jak akurat nie ma na stanie, to zamówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi