Czarek-fighter Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 no cóż fantazja ludzka nie zna granic :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Siemka ! Klepiecie ten OF TOPIC jak Kargul zyto. Co jeden to ciekawiej. Dla przypomnienia pytanie bylo co mi zrobia ? :icon_arrow: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Siemka ! Klepiecie ten OF TOPIC jak Kargul zyto. Co jeden to ciekawiej. Dla przypomnienia pytanie bylo co mi zrobia ? :crossy: dzieki ks-rider przynajmniej Ty zrozumiałes pytanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Policja ci nic nie zrobi , ale rodizice powini ci głowe z korzeniami wyrwać podeśli jakiś skan z wiadomosci regionalnych na temat waszej ucieczki to si eskończy dowcipkwoanie.Albo znajdz cos o was na stroni ewaszej komendy policji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 dolacze sie do tematu i zadam takie pytanko:Co mi grozi jesli policja zlapie mnie na 125ccm, nie zarejestrowanym i ja bez prawka na A1? chociaz mnie ten problem nie dotyczy bo smigam po lesie ale tak z ciekawosc spytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 zapytaj policji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Policja ci nic nie zrobi , ale rodizice powini ci głowe z korzeniami wyrwać podeśli jakiś skan z wiadomosci regionalnych na temat waszej ucieczki to si eskończy dowcipkwoanie.Albo znajdz cos o was na stroni ewaszej komendy policji. pzdr moze bedzie na stronie powiatu o tym ze nas zlapali, a ja mam tylko wyciag z alkomatu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Skąd jesteście? Eh... Byliście na dodatek nawaleni :icon_mrgreen: ? :icon_idea: Edytowane 13 Lutego 2007 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Skąd jesteście? Eh... Byliście na dodatek nawaleni :icon_mrgreen: ? :icon_idea: dolnnoslaskie, bylismy trzezwi ale testy zrobili:Pa na alkomacie 0,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 tak malo wiem o sadach rodzinnych ale wiem jedno ze obowiazkiem rodzicow jest pilnowanie dzieciakow i nie slyszalem jeszcze nigdy ze jak dzieciak popelnia wykroczenie albo przestepstwo to wtedy sad wydaje wyrok ktory brzmi"nakazuje panstwu pilnowac dziecka" przestan chlopaku jarac trawe albo wrzucac bletki bo to co piszesz jest zalosne Tak się składa, że mówi prawde! Tak między nami to ja mam coś takiego.. nie bede się rozpisywał za co ale mam. Rodzice piszą sprawozdania do sądu co 3 miesiące... do ukończenia 18 roku życia, lub wcześniej mogą skończyć ale tylko jeśli sąd uzna że już wystarczy tych sprawozdań. No i niby mają mnie pilnować. Oczywiście dla wiarygodności jeśli zajdzie potrzeba to może przyjść do mnie kurator na rozmowe. Oraz przychodzi co roku pismo do szkoły o opinię od wychowawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Tak się składa, że mówi prawde! Tak między nami to ja mam coś takiego.. nie bede się rozpisywał za co ale mam. Rodzice piszą sprawozdania do sądu co 3 miesiące... do ukończenia 18 roku życia, lub wcześniej mogą skończyć ale tylko jeśli sąd uzna że już wystarczy tych sprawozdań. No i niby mają mnie pilnować. Oczywiście dla wiarygodności jeśli zajdzie potrzeba to może przyjść do mnie kurator na rozmowe. Oraz przychodzi co roku pismo do szkoły o opinię od wychowawcy. a masz to za cos podobnego?? i wiesz moze co mi zrobia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Tak się składa, że mówi prawde! Tak między nami to ja mam coś takiego.. nie bede się rozpisywał za co ale mam. Rodzice piszą sprawozdania do sądu co 3 miesiące... do ukończenia 18 roku życia, lub wcześniej mogą skończyć ale tylko jeśli sąd uzna że już wystarczy tych sprawozdań. No i niby mają mnie pilnować. Oczywiście dla wiarygodności jeśli zajdzie potrzeba to może przyjść do mnie kurator na rozmowe. Oraz przychodzi co roku pismo do szkoły o opinię od wychowawcy. i dlatego czasem jest lepiej gowniarza odstrzelic i sprzedac mleko, albo rodzicow jak sie nie potrafia gowniarzem zajmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) i dlatego czasem jest lepiej gowniarza odstrzelic i sprzedac mleko, albo rodzicow jak sie nie potrafia gowniarzem zajmowac jak masz tak pisac to dzieki za pomoc, ja cie nie wyzywam wiec i ty sie zamknij niektorzy na tym forum chyba nie rozumieja temtua tak wogole kazdy ma czasem problemy z prawem, wiec jezeli nie wiesz co pisac to lepiej nic nie pisz(i nie intresuje mnie co ty bys mi zrobil) Edytowane 13 Lutego 2007 przez Marian91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 problemy z prawem swoja droga, wszystko bylo by OK jak bys wyciagnał z tego wnioski, ale dla Ciebie to chyba jakies ogromne osiagniecie. gdybys podszedl do tego w inny sposob odpowiedzi byly by rowniez inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 problemy z prawem swoja droga, wszystko bylo by OK jak bys wyciagnał z tego wnioski, ale dla Ciebie to chyba jakies ogromne osiagniecie. gdybys podszedl do tego w inny sposob odpowiedzi byly by rowniez inne otoz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi