MACIAS1989 Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 własnie ogladałem tak strone główna nolan.it i szukałem gdzies english, ale nie znalazłem:P to pewnie lustrzanka do n61 także nie ma homologacji, ale chyba nikt mi tego nie sprawdzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Jak ty patrzyłeś ,jak wół jest po UK i Italiańsku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Jak ty patrzyłeś ,jak wół jest po UK i Italiańsku :clap:hehe, wchodziłem na strone nolana przez google i wchodziłem od razu na stronę http://www.nolan.it/home.asp tutaj nigdzie nie znalazłem english :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 No ja wczoraj rozebrałem swojego N61 jak tylko się dało. Wyciągnąłem cały środek i powycierałem skorupę od środka. Trochę brudu się tam nazbierało. Jeszcze trzeba jakoś wyprać wyściółkę. Kask będzie jak nówka na sezon :icon_mrgreen: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 No ja wczoraj rozebrałem swojego N61 jak tylko się dało. Wyciągnąłem cały środek i powycierałem skorupę od środka. Trochę brudu się tam nazbierało. Jeszcze trzeba jakoś wyprać wyściółkę. Kask będzie jak nówka na sezon :icon_razz:środek jest całkowicie wyjmowalny, czy musiałeś walczyć z klejem? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Chyba Boniek walczył z klejem :bigrazz: ,z tego co wiem ,to w N61 środek jest niewyjmowalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Boniek jeśli wlaczyłeś z klejem to podziwiam za odwage :icon_mrgreen: ja bałbym się, ze nie wkleje tak samo gabek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Chyba Boniek walczył z klejem :icon_exclaim: ,z tego co wiem ,to w N61 środek jest niewyjmowalny.Więc sprawa wygląda tak. Też byłem przekonany, że środka nie można wyciągnąć, oprócz części szczękowej. Ale zacząłem majstrować i reszta także wyszła. Na początku rozruszałem cały środek, a potem centymetr po centymetrze wyciągnałem. Na skorupie, ani na wyściółce od zewnętrznej strony nie ma żadnego śladu kleju, ani niczego podobnego. Także nie wygląda, żeby to było przyklejone. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 a próbowałeś już 'złożyć' kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 a próbowałeś już 'złożyć' kask?Jeszcze nie bo chwilowo jestem w rozjazdach :D Jak złożę dam znać czy jeszcze mam w czym jeździć :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jutro mija 7dni roboczych od złozenia przeze mnie zamowienia na kask, wiec sie troche zaniepokoiłem :( Skontaktowałem sie ze sklepem i zostałem poinformowany o tym, ze kask nie jest dostepny i, ze wysłali mi maila z taka informacja, od razu po złożeniu zamowienia, ale ja nie dostałem chyba :icon_mrgreen: Troche sie zawiodłem, bo teraz musze dalej szukac kasku i dowiedziałem sie, ze nie wszystkie kaski oferowane na stronie sa dostepne. Wiec chyba wybiore nolana n62, ale mysle jeszcze nad czyms innym :evil: a tak sie napalilem na n61 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 To się pochwalę. Chyba.Parę dni temu kupiłem N61 w Hondzie Kawaler w Katowicach. Kask trochę się przeleżał na półce i zdaniem firmy zasłużył na przecenę. Poprzednio kosztował 580 zł, a po promocji... 210! Miałem kupić coś innego ale za te pieniądze nie zastanawiałem się długo. I jestem naprawdę zadowolony. Czekam na relację ze złożenia po wyjęciu, jak pisze producent, niewyjmowalnego środka :-) P.S.Obsługa w Kawalerze naprawdę extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 To się pochwalę. Chyba.Parę dni temu kupiłem N61 w Hondzie Kawaler w Katowicach. Kask trochę się przeleżał na półce i zdaniem firmy zasłużył na przecenę. Poprzednio kosztował 580 zł, a po promocji... 210! Miałem kupić coś innego ale za te pieniądze nie zastanawiałem się długo. I jestem naprawdę zadowolony. Czekam na relację ze złożenia po wyjęciu, jak pisze producent, niewyjmowalnego środka :-) P.S.Obsługa w Kawalerze naprawdę extra. Gratuluje :buttrock: fajnie Ci sie udało :icon_razz: w olsztynie juz sie zraziłem do salonu yamahy, poszedłem raz i pytałem o sharka s500, powiedzieli przyjdz za tydzien bedzie przecena, przyszedlem za tydzien mowie ze chciałem zamowic sharka s500, po 20 minutach czekania dowiedziałem sie ze oni nie sprzedaja tych kaskow :/ od tamtej pory preferuje internet :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Kask złożony stoi na półce :) Poszło nawet łatwo. Wyjmowane boki wyprało się łatwo, gorzej z tą niby niewyjmowalną częścią. Wyściólka którą widać w kasku jest na stałe przymocowana do takiej formy z czegoś podobnego do styropianu. Wolałem tego nie moczyć gdyż bałem się, że straci swój kształt i potem nie będzie dobrze leżeć w skorupie. Także tą część nie do końca udało się wyczyścić. Ale na pewno jest lepiej niż było. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Kask złożony stoi na półce :) Poszło nawet łatwo. Wyjmowane boki wyprało się łatwo, [...] Czyli się da. Dzięki za info, po nim swój będę rozbierał z mniejszą obawą. [...]w olsztynie juz sie zraziłem do salonu yamahy[...] od tamtej pory preferuje internet :notworthy: W sieci trudno przymierzyć :-) Wracając do mojego udanego zakupu: zawsze twierdziłem, że co drugi głupi ma szczęście i choć raz nie byłem ten pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi