buba6 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 hehehehe to raczej nie przejdzie, ale zawsze mozesz sprobowac jako ciuchy uzywane :bigrazz: za to tez cla sie nie placi :buttrock: :smile: :clap: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 a jak go zarejstrujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 nie no, oczywiste jest ze sie czegos takiego zarejstrowac nie da, slyszalem kiedys o jakims myku z mieniem przesiedlenczym, ale dokladnie jak to bylo nie pamietam nie no, oczywiste jest ze sie czegos takiego zarejstrowac nie da, slyszalem kiedys o jakims myku z mieniem przesiedlenczym, ale dokladnie jak to bylo nie pamietam Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 nie no, oczywiste jest ze sie czegos takiego zarejstrowac nie da, slyszalem kiedys o jakims myku z mieniem przesiedlenczym, ale dokladnie jak to bylo nie pamietamJeżeli ktoś wraca z USA na stałe do Polski i miał tam zarejestrowany pojazd przez 1/2 roku na siebie to może go przywieźć do PL i nie płaci cła i Vatu - to jest ten myk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no juz troche nabiera wygladu http://img442.imageshack.us/my.php?image=pict0214cf4.jpg http://img442.imageshack.us/my.php?image=pict0217lo3.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 czy final zmierza w tym kierunku? http://www.wildstar-fan.de/umbauten/carste...n/redbaron.html :icon_mrgreen: ... swoja drogo to facet ma wyobraznie.. chetnie bym go zobaczyl na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ciekawy projekt, czekamy na prace końcowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 czy final zmierza w tym kierunku? http://www.wildstar-fan.de/umbauten/carste...n/redbaron.html :crossy: ... swoja drogo to facet ma wyobraznie.. chetnie bym go zobaczyl na drodzeMatko, ale brzydal. Tak spaprać takie piękne moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusz Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie wiem czy sprawdzałeś tutaj.. Albo tutaj. Niezłe pomysły na custom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 http://www.starmotorcycles.com/star/calend...cal-jan-feb.jpg ten jest sliczny, tylko ja bym dal tradycyjne gmole co do Twojego projektu to fajnie sie zapowiada, tylne felga ladna Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 a ja mam takie lamerskie pytanie.... nie wiele mialem wspolnego z tym typem motocykli a zastanawiaja mnie dwie rzeczy po obejrzeniu tych przykladow... 1) dlaczego nie montuje sie w nich tylnego amortyzatora, czy to tylko kwestia wygladu ? pytanie nr 2) zauwazylem ze niektorzy montuja takie bardzo wysokie kiery i tez mi jakos ciezko sobie wyobrazic jazde na czyms takim dluzej niz 5 minut z rekami ponad glowa .... ale tak jak mowie nie mam praktycznego doswiadczenia a bardzo mnie to interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusz Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Tylny wahacz jest amortyzowany sprężyną niewidoczną z zewnątrz. Co do wysokiej kierownicy, to też mnie to dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Kwestia jak bardzo wysoka będize ta kierownica. Kumpel miał ape hangera w VS 800 i traskę 500 km robił bez problemu. Ja też miałem okazję śmignąc jego VSem (tak ze 100 km) i bardzo wygodnie się jechało. Pewnie założę małego apehanger (nie wyżej niż do ramion) do jednego z motocykli to bede mógł powiedziec coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 jakos nie moge dojrzec tes sprezyny (o to chyba chodzi:) ale jak tak sie przypatruje to nie moze tam byc zadnego amorka bo blotnik jest na sztywno do ramy zapodany i jakby kolko sie ugielo to bylby zonk... wiec raczej nie ma tam sprezynki ..chyba ze to jakas przemysla konstrukcja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 spokojnie, spokojnie, na zdjeciach andiego widac centralny element resorujacy, zobacz sobie go Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi