Skocz do zawartości

moge kupic sam??

Krysia93
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cchem kupic motorower:):icon_evil: Tylko , że mój tata i mama są za granicą. i wrócą za 2 miesiące:(:(ja jestem w domu z siostra(16lat)A dziadkowie mieszkają pod wawą (a ja w szczecinie). Chcem sobie kupic motorower. Więc moge iśc sam na legalu i kupic??(mam 14 lat). a na czym polega taki zakup?? jest jakaś kartka i coś tam sie wpisuje?? co trzeba odrazu zrobic po kupnie??

Ps: prosze o nie wyśmiewanie mnie:):)

no wiec Krysiu ;) najlepiej poproś (o ile jest to możliwe) by któryś z rodziców podałci swoje dane(nr dowodu osobistego, organ wydania, bo chyab dane adresowe znasz) i idąc do gościa poprostu na umowie piszesz dane rodziców i jest luzik. Brat na mame kupował auto i niebyło zadnego problemu kupojący to akceptują :)

speedfighta 2 polecam bo sam takiego miałem :eek: dobra baza do tuningu i przede wszystkim bardzo ładny wygląd :crossy: xD Aerox też dobra baza do tuningu(nawet bdb :wink: )dobry do stuntu (kojarzony z tym) Takie moje zdanie i chyba tobie to będzie narazie najlepsze :crossy: Pzdr.

dla mnie to krysia lepiej niech sie nauczy dobrze rowrrem jezdzic, a potem przesiada sie na moto. najpierw temat, jaki skuterek, potem jaki scigacz... niedlugo bedzie temat jakiego KTMa ma na poczatek brac.

daj spokoj, o takich rzeczach to sie z rodzicami gada najpierw, a nie robi samemu. poza tym bez zgody rodzica moto mozesz kupic, ale go nie zarejestrujesz. poza tym juz widze jak jedziesz przez miasto z 10 kaflami w kieszeni, juz widze mine sprzedajacego przy dokonywaniu transakcji...

odpusc sobie. zastanow sie o czym piszesz.

no chyba ze jestes jeden na milion, to zrwacam humor, znaczy sie honor.

pzdr:)

Kupic to niebył by jeszcze taki duzy problem ale jak sprzedający okazał by sie jakims bandziorem to by cie jeszcze z kasy okroił a motoru bys niemiał. w salonie by ci niesprzedali. na giełdzie róznie to bywa. Najlepiej byłoby dlaciebie jakbys kupił cos np. od kumpl a albo od kogos z rodziny....

jeżeli jest t twoje pierwsze moto to nieradze ci kupowac samemu wiem jak t jest zobaczysz pierwszego lepszego rzęcha i będziesz pełen zachwytu i zapłącisz za niego jak za normalny a potem dopiero pomyślisz. Wiem bo sam tak miałem i tak to juz jest.....

Ejj. Kupuje sam. a ile można jeździc bez rejestracji???No bo kuzyn powiedział, że przyjedzie jaj go kupie.:P:):( A z 10 kaflami nie będe zapieprzał tylko z pięcioma bo biore używanego:):( HEHE. noi mówiłem prosze mnie nie

krytykowac!!! :icon_twisted:

Ps: tydzień temu jeździłem na romecie:) i jeszcze jak zdawałem karte motorowerową to jeździłem odkurzaczem

A na ten cały sezon to squtery będą droższe??

Troszke będą droższe choć nie zawsze ;) a areoxa i speedfithing 2 polecam ;) skutery typowo do stuntu ;) jeszcze yamaha neos a jak nie to kup sobie hujoczenga tanie i też jakoś jezdzi i niektóe nawet fajnie wyglądaja i mało palą :buttrock: