Pepper Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Kurde, jak coś znalazłem to sklep nie raczył odpisac nawet na maila więc nie wiem, chyba pojechac bym musiał.W Jaśle jest firma, która coś tam ma ale jak mi dopieprzyli cenę to mnie zemdliło. Edytowane 7 Lutego 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 W Jaśle jest firma, która coś tam ma ale jak mi dopieprzyli cenę to mnie zemdliło.A co tam ciekawego mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Na stronie jest trochę jakichś tam gratów, ale jak ich zapytasz o coś np. o kanapę to też mają. Ja na volusiariders znalazłem motocykl, który mi się podoba, zaznaczyłem cześci i wysłałem z pytaniem, mieli wszystko. Oni ciągną kobyły ze stanów i części też przy okazji. Oto link:http://www.wmw.com.pl/akcesoria.php?m=6&name=Volusia Edytowane 8 Lutego 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Na stronie jest trochę jakichś tam gratów, ale jak ich zapytasz o coś np. o kanapę to też mają. Ja na volusiariders znalazłem motocykl, który mi się podoba, zaznaczyłem cześci i wysłałem z pytaniem, mieli wszystko. Oni ciągną kobyły ze stanów i części też przy okazji.Podaj jakiś link do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Na stronie jest trochę jakichś tam gratów, ale jak ich zapytasz o coś np. o kanapę to też mają. Ja na volusiariders znalazłem motocykl, który mi się podoba, zaznaczyłem cześci i wysłałem z pytaniem, mieli wszystko. Oni ciągną kobyły ze stanów i części też przy okazji. Oto link:http://www.wmw.com.pl/akcesoria.php?m=6&name=VolusiaGdybyście coś chcieli od wmw. Nie chcieli wysłać czy coś. To proszę do mnie - mam do nich 10 minut drogi, więc mogę jakoś pomóc. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Mając świadomośc jaką marżę sobie liczą to raczej nic od nich nie będę chciał. Edytowane 8 Lutego 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Mając świadomośc jaką marżę sobie liczą to raczej nic od nich nie będę chciał.Racja, ceny za części mają wysokie. Ale chyba za serwis tak bardzo nie ździerają. (za synchronizacje,czyszczenie gaźników i regulacje zaworów w moim VS-ie policzyli sobie 350zł) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Racja, ceny za części mają wysokie. Ale chyba za serwis tak bardzo nie ździerają. (za synchronizacje,czyszczenie gaźników i regulacje zaworów w moim VS-ie policzyli sobie 350zł) :biggrin: Tyle zapłaciłem w Suzuki i to z wymianą oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embar Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie wiecie może za ile i gdzie można kupić przedni błotnik ? Miałem mały ślizg i ucierpiał trochę . Nie wiem czy bawić się w klejenie i malowanie. Muszę to prze zimę załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jak kopałem na ebayu to były błotniki, tylko lepiej jakbys znalazł w Europie bo ze Stanow to się może nie opłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jak kopałem na ebayu to były błotniki, tylko lepiej jakbys znalazł w Europie bo ze Stanow to się może nie opłacać.Co oryginała to oryginał, wiem, ale chyba są u nas już firmy produkujące błotniki z laminatu. Może to byłoby jakimś rozwiązaniem. Tyle, że kopia musiałaby być wiernym odwtorzeniem oryginału, bo późniejszy nabywca uznałby moto za sprzęt z "przeszłością" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) znaczy po pierwsze to suzukia po drugie to chcieli podrobic fat boya ale im nie wyszlo... oczywiscie to ironia... Edytowane 13 Lutego 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) znaczy po pierwsze to suzukia po drugie to chcieli podrobic fat boya ale im nie wyszlo...oczywiscie to ironia...Odnośnie pierwszego nie dyskutuję, ale drugie stwierdzenie...hmmm...przygadywał kocioł garnkowi :P bo jak Hamerykanie swego czasu zobaczyli serię VN, to byli bardzo wściekli...VN Classic był wierną kopią Fat Boya (nawet błotnik na tyle z lampą jakby zywcem wzięty) a chopper to Softail :) Tez nie jestem przekonany, że ta kopia wyszła :D Edytowane 13 Lutego 2007 przez Prałat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ty cicho siedz bo zaraz cos na yamahe tez wynajde chociazby twoja :) a to bylo odnosnie tego co napisal kolega wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ty cicho siedz bo zaraz cos na yamahe tez wynajde chociazby twoja :P a to bylo odnosnie tego co napisal kolega wczesniej :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: rozbawiło mnie to :flesje: kurde do łez. Ale mam nadzieję, że na Maraudera 1600 nie psioczysz? :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi