DiboS60 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam nieposiadam iskry w suzuki ts 50 ;) Pierwsy raz rozkrecalem tam zaplon i nie ma tam impulsatora??czy za impulsator robi ta cewka czarna.a po zaostale 3 zmostkowane rozumiem na swiatla i ladowanie??jezeli sie myle to czy podrodze powinien byc jeszcez jakis modol czy prosto na cewke.a moze to cewke mam nieorginalna i powinna byc jakas cewka razem z modolem.bardzo prosze o fachową wypowiedz albo najlepiej schemat alektryki.pozdrawiam goraco Dibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 PO PIRWSZE!! JAKI TO ROK PROD.?? a tak ogólenie to wszystkie małe japońce od chyba samego początku lat 80. mają moduły zapłonowe.. jeśli to suzuki jest chłodzone powietrzem i rok to lata osiemdziesiate to mam w domu cały stojan i moduł zapłonowy do tego bzyka.. gg: 9735905jeśli to nowszy model to myśle, że i tak ma moduł.. a cewka wątpie, że jest zintegrowana z modułem.. chociaz nie jestem pewien.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 w latach 90 cewki były już z wbudowanym modułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Stunter pisz na temat.takie cewki byly juz łohoho mozna to zaobserwowac chodz by cz Cross :icon_mrgreen: Japonczycy rzadko robią cewke razem z modulem.zazwyczaj jest to osobno i to soobno i dobrze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Chyba napisał ze w ts od 90 roku cewki były z wbudowanym modułem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 A Były czy modol osobno??Napisal ze w latach 90 czy chodzilo tu o ts to tylko on wie :icon_twisted: przeciez w ts modol i cewka jes osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi