rafalbedzin Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 witam mam pytanko czy ktoś z was sie orientuje jak założyć, gdzie kupić wyświetlacz biegów moze ktoś potrafi takie cudo zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Pytanie po co?. Trochę praktyki i ma sie to w rdzeniu kręgowym.;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jak ktoś jeździ po torze albo mu się to podoba to czemu nie. Ja czasami jak się nie skupię to też nie pamiętam czy jestem na 5 czy na 6. Poszukaj na mielochu. Tam są różne takie zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 www.dynotech.pl maja tam wyswietlacze ACUMEN cos kolo 400zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalbedzin Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 po co? bo mi się podoba ;) , jezdze juz od jakiegoś czasu wiem kiedy jaki bieg mam zapięty ale poprostu podoba mi sie i juz poza tym myślę ze mimo wszystko ułatwia jazdę po co? bo mi się podoba :banghead: , jezdze juz od jakiegoś czasu wiem kiedy jaki bieg mam zapięty ale poprostu podoba mi sie i juz poza tym myślę ze mimo wszystko ułatwia jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wystarczy użyć opcji szukaj, na forum był już obszerny topic o tym. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Cała zadyma była o wyświetlacz... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi