01kriters Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Mattir a na czym wykręciłeś ten czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Biało-niebieska R1 w malowaniu podobnym do GSX-R'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 mattir- no jakie ja mogłem mieć wymagania? Poza tym ja poszedłem po piwo a moj kumpel sie z nimi ugadywał. Przy mnie mowili ze no problem zmienia opone. Chłopak przykulał sprzeta a oni ze musi zdjac kolo. Wiec poprosił zeby zrobili to oni odplatnie. Na to grandys zapytał od kogo kupiles opone. Dalej juz wiecie. Moze mu sie łeb zagotował w tym kasku bo upał był niemilosierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-r1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Biało-niebieska R1 w malowaniu podobnym do GSX-R'a.Witam. A wktórej grupie jechałeś? A czy B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi