jedrek342 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 :banghead: witam mam pytanie jak lightbary po zapłonie czy po postojówkach :P :lalag: z przekaznikiem czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Sie podłączę do tematu, bo sam nie mam pojęcia a też chcę zamontować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryju Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tutaj jest propozycja Gradusa z Bractwa Suzuki Lightbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Opisze jak ja to zrealizowalem. Vn ma wyprowadzone dodatkowe przewody dedykowane roznym takim pierdolom, ktore mozna jeszcze dolozyc, wiec plusik - moc, juz mialem gotowy (analogicznie, mozna podciagnac nowy kabelek z aku jak ktos nie ma ), plus do sterowania przekaznikiem wzialem po prostu z pozycji przedniej i juz. dorzucilem jedynie wylacznik na kiere i gotowe. Efekt - jak wlacze lightbary, to nie przygasa glowny reflektor i wystarczy wlaczyc pozycyjne, a pozniej dodatkowym pstryczkiem na kierze zasterowac przekaznik i juz mamy boczne oswietlenie. Oczywiscie obwod "pradowy" zabezpieczony jest bezpiecznikiem, a przekaznik jest spory mocowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi