kolo98 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 a moduł żeby odblokowac to nie wystarczy zmostkowac kabelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 nie ... zalezy od motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 nie ... zalezy od motocyklasłyszałem ze właśnie w nsr-kach tak jest... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco31 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 zeby sprawdzic czy jest blokada na wydechu musisz zdjąc tylko lewą owiewkę - będzie widac.A jesli chodzi o odblokowanie to najlepiej zdjac cały wydech, tak bedzie najwygodniej. hmm zrobiłem tak jak mówiłeś, tyle że ja nic nie widziałem , żadnej blokady, zwężki itp.Zrobiłem kilka zdjęć , a przy okaji modułu który w mojej cagivie umieszczony jest pod bakiem.No i teraz sam niewiem, gdzie te blokady mogą być.POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Wklej zdjęcia tego ukł. wydechowego ...Masz tam ślady, że było już coś spawane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco31 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Wklej zdjęcia tego ukł. wydechowego ...Masz tam ślady, że było już coś spawane? :icon_mrgreen: nie da sie wkleić!!!! :clap: nie da sie wkleić!!!! wrzuciłem foty układu wydechowego i modułu na serwer jakiś darmowy, poniżej podaje linki:www.hot.jpg.pl/24271www.hot.jpg.pl/24272www.hot.jpg.pl/24273www.hot.jpg.pl/24274www.hot.jpg.pl/24275www.hot.jpg.pl/24276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Wydaje mi się, że wydech nie był rozcinany, bo te spawy wyglądają na oryginalne. Zacznij od wydechu :icon_mrgreen: Co do modułu - nie mam pojęcia jak to odblokowac ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Do usunięcia - coś sie zacięło :/ Edytowane 18 Lutego 2007 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco31 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Do usunięcia - coś sie zacięło :/o co Ci w tym chodzi?? A swoją drogą, nie lepiej będzie kupić nowy arrowa lub gianelli układ wydechowy zamiast bawić się w rozcinanie??A jeśli zdecydowałbym się na rozcinanie tłumika to w którym miejscu trzeba to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jeżeli masz kasę to kup nowy układ wydechowy (całosc, nie samą końcówkę) :biggrin: A rozciąc należy przy zgięciu ... o co Ci w tym chodzi??Dwa razy wysłałem tego samego posta, bo coś się zacięło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco31 Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 hmm... mam dwie kostki pod bakiem czy to normalka, czy może jedna to black box??zrobiłem fotypierwsza kostka:www.hot.jpg.pl/24354 a tu druga:www.hot.jpg.pl/24355www.hot.jpg.pl/24356 Może ktoś wie do czego to służy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1991 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 hmm... mam dwie kostki pod bakiem czy to normalka, czy może jedna to black box??zrobiłem fotypierwsza kostka:www.hot.jpg.pl/24354 a tu druga:www.hot.jpg.pl/24355www.hot.jpg.pl/24356Może ktoś wie do czego to służy??ja mam rowniez taki sam problem,mam zblokowana swoja cagive mito evo,jedzie okolo 130-140 max i jest bardzo wolna bo wiem,jezdzilem starsza cagiva mito evo i ma za*eb.istego kopa a moja to mul w porownaniu z jego.nie wiem gdzie te blokady i ile moze sciagniecie kosztowac.nie rozcinaj wydechu bo tam nic nie ma.sam rozcinalem i tylko pierd.olenie ze zespawaniem tego a nic tam nie siedzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitoRIDER Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Koledzy, wiecie juz jak odblokować ta mito? Ja mam ta starszą evo... i leci do 130 km/h ;/ Czy moduł zapłonowy to jest to coś czarne między zbiornikiem oleju i płynu chłodniczego? P.S. sory, że odkopałem temat, ale to dla mnie ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr8910 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Koledzy, wiecie juz jak odblokować ta mito? Ja mam ta starszą evo... i leci do 130 km/h ;/ Czy moduł zapłonowy to jest to coś czarne między zbiornikiem oleju i płynu chłodniczego? P.S. sory, że odkopałem temat, ale to dla mnie ważne... Też mam ten sam problem , mam zablokowaną mito i leci mi 120-140km/h z tego co sie dowiedziałem od specjalistów najlepiej kupić nowy nieblokowany moduł . Muszę sie rozejrzeć za jakimś urzywanym pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Albo dać moduł magikowi (elektronikowi) to powinien obczaić jak układ działa i co go blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi