majkelpl Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No, to jakbym ja albo dersu swoje sprzety w owiewki ubrac .... powstaloby podobne cudo :crossy: :buttrock: A potrzebny Ci taki kredens ? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 panie i panowie...wlasnie sie zakochalem w motocyklu i chyba poszukam dodatkowej roboty co by spelnic sobie moje nowe marzenie video ponizej :buttrock: http://uk.youtube.com/watch?v=SJ3muZM9wA0 Ostro szykujesz sie na nową wyprawę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Ostro szykujesz sie na nową wyprawę. :biggrin: nie sadze, ze dam rade zakupic to cudenko przed ta wyprawka :( moze za 2 latka...ale bedzie na bank :))) No, to jakbym ja albo dersu swoje sprzety w owiewki ubrac .... powstaloby podobne cudo :crossy: :buttrock: A potrzebny Ci taki kredens ? :eek: Potrzebny!!! :buttrock: i zdecyduj sie czy cudo czy kredens :P Edytowane 15 Listopada 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 i zdecyduj sie czy cudo czy kredens :P cudny kredens :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 cudny kredens :buttrock: :crossy: czubek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiem o tym :icon_mrgreen: :buttrock: Kiedy bedziesz swoja kawe sprzedawal ? :eek: Oczywiscie interesuje mnie preferencyjna cena :buttrock: :crossy: ps. ciekawe czy kolega ciarah wpadl jak sliwka w kompot, czy tez bedzie tu zagladal czesciej ??? :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ps. ciekawe czy kolega ciarah wpadl jak sliwka w kompot, czy tez bedzie tu zagladal czesciej ??? :icon_rolleyes: Why my gitar gently weeps :rolleyes: :crossy: :rolleyes: Jutro w W-wie spadnie snieg. Dziś z roboty jechałem po zostawiony tam pare dni temu moto. Plus cztery i porywisty wiatr. Jak j*b&%$na Kanada gdzie wieje i pada no to pa ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jutro w W-wie spadnie snieg. No i padal :clap: :buttrock: Czlowiek sie jak dziecko cieszyl, bo pierwszy raz od 5 lat snieg widzialem na zywca i namacalnie z samochodu go zbieralem !!!! ciarah - a skoro Ty tez we stolicy siedzisz, to moze cos :flesje: wspolnie ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam!!! Zawędrowałem na Niemieckiego autotradera i widze że mają sporo wiekszy wybór sprzeta jak w UK. A teraz pytanie- jak wygląda sprowadzenie np. motocykla z Niemiec do jukieja, chodzi mi o papierkowe duperele, i opłacalność.Czy jest sens, Angole chyba dosyc ostro koszą na cle.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 No niby to Europa, ale .... kto ich tam wie :banghead: A USA jak kombinowalem to masakra :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 A USA jak kombinowalem to masakra :lapad: No ale z USA części mozna na tony :buttrock: Patrząc na ceny w Niemcowni to jest różnica juz na starcie ,do tego dochodzi relacja pands-ojro, i co ważne ,wybór wiekszy. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 zimno, brrrrr :evil: czy ktos wie o jakims ogromnym pokazie motocykli w Birmingam czy jak to tak bylo...za tydzien w sobote i niedziele??? jest mala mozliwosc ze sie tam pojawie, pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Targi nazywaja sie Carole Nash Motorcycle Show. Odbywaja sie faktycznie w Birmingham w NEC. Zaczely sie dzisiaj i beda trwaly przez caly kolejny tydzien. Koncza sie chyba 7 grudnia ale tego pewny nie jestem. http://www.motorcycleshow.co.uk/mci2008/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Czy ktoś sie orientuje czy bilety można kupić na miejscu czy tylko przez internet? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Można i tak i tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi