dersu Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No to w koncu sie odezwales, Krzychu :icon_biggrin: A co sie nie chwalisz ze Hadecje masz ??? :crossy: Ja widzialem swojego Wildka i jest zajebisty !!! :clap: Dalem zadatek i bedziemy go odbierac gdzies pod koniec sierpnia :crossy: Ps. koles co nim jezdzil jest z Hells Angels chapter England :icon_question: :crossy:Pewno poczekam na Twoj przyjazd, bo jak widzisz,,,wszyscy daleko....... :buttrock: Piczała a kiedy w sierpniu jedziesz? Może i mi się uda...w końcuWidze ze mieszkamy blisko siebie...ja Lesko...w sierpniu tez jade do PL..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobekaa Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 7 sierpnia o 12 w południe ładuje się moim moto na prom w Dover- Dunkierka i brykam dalej do Bolesławca dolnośląskie, jeśli ktoś jest na wspólny przelot to zapraszam. Po drodze zamierzam nocować ( bez noclegu już się raz wybrałem i nie mam zamiaru powtarzać tego wyczynu mordęga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 7 sierpnia o 12 w południe ładuje się moim moto na prom w Dover- Dunkierka i brykam dalej do Bolesławca dolnośląskie, jeśli ktoś jest na wspólny przelot to zapraszam. Po drodze zamierzam nocować ( bez noclegu już się raz wybrałem i nie mam zamiaru powtarzać tego wyczynu mordęga)nocleg dobry jest..w drodze powrotnej rozbilem namiot i se wyspalem..nie za bardzo, bo autostrada obok..no ale zawsze to lepiej jakbez ..pozdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobekaa Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 namiot zawsze biore ze sobą ale nocować będę trochę dalej od autostrady, zjadę sobie gdzieś pod las późnym wieczorem a wczesnym rankiem zwinę namiot zjem śniadanie i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja wymienialem dwie i dobre opony wziolem za 220 z wymiana tu jest link jak chcesz http://www.demon-tweeks.co.uk/ dzieki..oponki juz zamowione...z innego zrodla...150 funa. teraz tylko wymienic.przednie be zproblemu..no ale tylnie to juz problem sie pojawia....ale nie ma niczego czego nie da sie zrobic:)hehehpozdrmilego weekendu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydzio Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Pewno poczekam na Twoj przyjazd, bo jak widzisz,,,wszyscy daleko....... :icon_biggrin:Widze ze mieszkamy blisko siebie...ja Lesko...w sierpniu tez jade do PL..pozdro No bliziutko. Jest szanasa że pojade 8 razem z Piszczałą. Teraz na szybkości musze jakieś malensto wyszukać i decyzja o urlopie nie zpadla. Jak cos jestesmy w kontakcie. Spraa dobiegła w bólach konca!!! Można kombinować z wakacjami!! Piszczał jestśmy w kontakcie. Jak wsyztko pojdzie po dobrej myśli bedzie nas trzech... Sprawa dobiegła w bólach konca!!! Można kombinować z wakacjami!! Piszczał jestśmy w kontakcie. Jak wsyztko pojdzie po dobrej myśli bedzie nas trzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 7 sierpnia o 12 w południe ładuje się moim moto na prom w Dover- Dunkierka i brykam dalej do Bolesławca dolnośląskie, jeśli ktoś jest na wspólny przelot to zapraszam. Po drodze zamierzam nocować ( bez noclegu już się raz wybrałem i nie mam zamiaru powtarzać tego wyczynu mordęga)Pozdrawiam zioma z Bolca wybrał bym sie ale już w tym roku byłem niestety dwusladem mysle że w przyszłym zalicze na jenym kole :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No bliziutko. Jest szanasa że pojade 8 razem z Piszczałą. Teraz na szybkości musze jakieś malensto wyszukać i decyzja o urlopie nie zpadla. Jak cos jestesmy w kontakcie. Spraa dobiegła w bólach konca!!! Można kombinować z wakacjami!! Piszczał jestśmy w kontakcie. Jak wsyztko pojdzie po dobrej myśli bedzie nas trzech... Sprawa dobiegła w bólach konca!!! Można kombinować z wakacjami!! Piszczał jestśmy w kontakcie. Jak wsyztko pojdzie po dobrej myśli bedzie nas trzech...no to ladnie ze sie zakonczylo teraz zakup i jak co to bijemy w trzy motocykle pozdr :lapad: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Hej Ladies & Gentlemans.....(chwila ciszy, jak na scenie)...... ......może wbijecie na forum polskich bikerów w UK , fajne forum, wporzo ludzie i przyda sie więcej ludzików. Wpadłem tam przypadkiem ze 3 tyg temu i już skleiliśmy 2 grupowe wyjazdy, poznałem dużo ciekawych bikerów i jest wporzo. Tydzien temu bylismy Margate-Ramsgate-Dover a wczoraj smażylismy się na plaży w Poole/Bournemouth, w nocy spać nie mogłem od tej opalenizny, był upał, spoko woda i super wyjazd. Adres forum:http://polishbikers.com/ Jakby co to chwalę sięm fotkami z wypadów.Margate/Dover:http://picasaweb.google.com/JoseJallapeno/Ramsgate pzdr. Edytowane 29 Lipca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 :lalag: :icon_twisted: :biggrin: no spoko moze nastepnym razem i ja sie wybiore ;) :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Adres forum:http://polishbikers.com/ Bylem tam dawno temu jak szukalem roznych for w UK i tam jest kicha straszna ...To forum glownie dla ludzi z okolic Lndynu a nie dla calego UK, wiec .... dla tych co dalej odpada :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 hmmm to mowisz kicha,a chcialem sie tam zajerestrowac jeszcze to przemysle :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 tez bylam-nuuuuuuuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 wpisalem sie tam by zobaczyc z ciekawosci co sie tam dzieje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 widze ze tu jakos spokojnie sie zrobilo czy to wakacje hehehe :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi