majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 A fakt! Po Polsce jeździ się świetnie! Jestem mile zaskoczona poprawą nawierzchni - w wielu miejscach sporo pozytywnych zmian. No cos TY !!!Gdzie sie dobrze jezdzi ??? ;) Ja trase Francja, Belgia, Holandia, Niemcy zrobilem szybciej niz .... od granicy z Polska do Warszawy !!! :biggrin: Korki, roboty drogowe, fatalna nawierzchnia, chamstwo kierowcow puszek, wyprzedzanie na trzeciego, to .... stary nie zmieniony obraz Polski ;) Zostaje do 12 sierpnia i nie wiem czy przezyje :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Hello ja wczoraj ze Szwejem, Pyzdrą i Żonką Pyzdry zrobilismy spotkanie i przejadżkę zapoznawczą w sumie wyszło 300 mil :) :( :D zaliczylismy Walię troche zapóźno wystartowalismy i niezadużo pogadalismy ale liczą sie wspólne naliczone kilometry na budzikach. Fajnie że blisko mieszka, no i Szweju w końcu przepalił swoją Kawę. Jak Pyzdra z Zonka wroci z Polski planujeme nastepna wyprawe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Po dłuzszej przerwie pora sie odezwac,,,witam bractwo w UK, i nie tylko..Pewno w nastepnym tygodniu juz wyprowadze sprzeta na wietrzenie wydechow, moze ktos mieszka blisko Southampton to z checia posmigam w grupie..07591074884.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No to w koncu sie odezwales, Krzychu :) A co sie nie chwalisz ze Hadecje masz ??? ;) Ja widzialem swojego Wildka i jest zajebisty !!! ;) Dalem zadatek i bedziemy go odbierac gdzies pod koniec sierpnia ;) Ps. koles co nim jezdzil jest z Hells Angels chapter England :) :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Hello ja wczoraj ze Szwejem, Pyzdrą i Żonką Pyzdry zrobilismy spotkanie i przejadżkę zapoznawczą w sumie wyszło 300 mil :crossy: :crossy: :crossy: zaliczylismy Walię troche zapóźno wystartowalismy i niezadużo pogadalismy ale liczą sie wspólne naliczone kilometry na budzikach. Fajnie że blisko mieszka, no i Szweju w końcu przepalił swoją Kawę. Jak Pyzdra z Zonka wroci z Polski planujeme nastepna wyprawe. :crossy:Nastépna trasaka ju jest planowana:) Jak na razie luny pomys, Szkocja. Ale jak wyjdzie to zobaczymy:) P.S Fajnie Was byo pzoznac chopaki Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Melduje sie po urlopie:) :crossy: :crossy: pieknie bylo ale sie skonczylo niestety :crossy: kilka tysiecy mil...nie za wiele..jakies 3200...na oko :Dno nic ide spac, bo z nog padamjeszcze tylko male co nieco na sen :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 2-3 sierpien w LLangollen bedzie motorbike show w Royal international pavilon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No cos TY !!!Gdzie sie dobrze jezdzi ??? :crossy: Ja trase Francja, Belgia, Holandia, Niemcy zrobilem szybciej niz .... od granicy z Polska do Warszawy !!! :crossy: Korki, roboty drogowe, fatalna nawierzchnia, chamstwo kierowcow puszek, wyprzedzanie na trzeciego, to .... stary nie zmieniony obraz Polski :crossy: Na roboty drogowe natknęłam się poprzednim razem.. Więc może i Ty przy kolejnym urlopie będziesz miał szansę pochwalić polskie drogi? Mam nadzieję - czego wszystkim nam życzę! :crossy: Melduje sie po urlopie:) uuuuuu A ja jeszcze chwilę urlopuję. Niedawno wróciłam z zachodu słońca w Ustce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 2-3 sierpien w LLangollen bedzie motorbike show w Royal international pavilon.a moze sie ktos wybiera na ta impreze :crossy: ja jestem za i moze byla by okazja sie spotkac i poznac :crossy: :crossy: :D :icon_twisted: co wy na to pozdrawiam :icon_twisted: :crossy: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) no to sie dzis zalamalem!!! :banghead: 2 nowe opony z wymiana za jedyne 286 funa!!!chyba popi..... :icon_biggrin: no nic...trzeba by cos w tym temacie wymyslec...moze jakies pomysly???pozdr :buttrock: A ja jeszcze chwilę urlopuję. Niedawno wróciłam z zachodu słońca w Ustce... pourlopowal bym tez jeszcze...zlecialo mi jak z bicza strzeli...ale co zrobic :clap: poczekam do nastepnego rocka :)no i juz chyba zaczne planowac jakis tygodniowy urlop....na motorze oczywiscie :crossy: mam na mysli wycieczke przez Francje , Portugalie i Hiszpanie. No i tu jesli ktos ma ochote to moze by tak razem sie wybrac ??? :icon_razz: Po dłuzszej przerwie pora sie odezwac,,,witam bractwo w UK, i nie tylko..Pewno w nastepnym tygodniu juz wyprowadze sprzeta na wietrzenie wydechow, moze ktos mieszka blisko Southampton to z checia posmigam w grupie..07591074884.. Southampton jakies 120 mil......:) Na roboty drogowe natknęłam się poprzednim razem.. Więc może i Ty przy kolejnym urlopie będziesz miał szansę pochwalić polskie drogi? Mam nadzieję - czego wszystkim nam życzę! :lalag: mnie po PL sie jezdzilo super tez...szczegolnie po tych dziurach na ktorych mi az rejestracja odpadla :biggrin: Edytowane 22 Lipca 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 no to sie dzis zalamalem!!! :banghead: 2 nowe opony z wymiana za jedyne 286 funa!!!chyba popi..... :) no nic...trzeba by cos w tym temacie wymyslec...moze jakies pomysly???pozdr :Ppourlopowal bym tez jeszcze...zlecialo mi jak z bicza strzeli...ale co zrobic :) poczekam do nastepnego rocka :)no i juz chyba zaczne planowac jakis tygodniowy urlop....na motorze oczywiscie :crossy: mam na mysli wycieczke przez Francje , Portugalie i Hiszpanie. No i tu jesli ktos ma ochote to moze by tak razem sie wybrac ??? :PSouthampton jakies 120 mil......:)mnie po PL sie jezdzilo super tez...szczegolnie po tych dziurach na ktorych mi az rejestracja odpadla :biggrin:ja wymienialem dwie i dobre opony wziolem za 220 z wymiana tu jest link jak chcesz http://www.demon-tweeks.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamjest tu ktos z okolic warwickshire, mieszkam w leamington spa i smigam sobie gsx600r,jak ktos mieszka w okolicach to prosze o kontakt bo mi sie samemu nudno jezdzi :-), gg1129219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 no witaj ja mam do ciebie 1:30 troszke jest ale zawsze mozna sie gdzies spiknac,wogole wieksza ekipa pozdro ;) ;) :banghead: :bigrazz: :notworthy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 heh 1.30 co to jest, wystarczy odkrecic pare razy i juz, mozna sie gdzie spotkac po drodze i jakies pepsi obalic :-), jak cos to piatek lub sobota mi odpowiada wiec mozemy sie gdzies umowic w polowie drogi np, jak by co to walic na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 4372 km - takim rezultatem zamykam wyprawę urlopową do Polski. Z Polski wracałam trochę inna i dłuższą ;) trasą, kierując się na północ Holandii. Po drodze miałam o wiele większy spokój, niż na niemieckiej 2. Nieco mniejszy ruch i ani jednego zatoru powypadkowego - tak jak to było za pierwszym razem. Dodatkowo trasa ładna, zwłaszcza kawałek A6 (zobaczcie od razu A7 - ten kawałek jest jeszcze lepszy. Warto go zaplanować na jakąś podróż), gdzie z Pn kierujemy się na Amsterdam i po obu stronach autostrady mamy masę wody! Wiadomo - nie da się opowiedzieć wszystkich wrażeń. A jeszcze o Holandii... Wiedziałam, ze jest tam masa rowerów, ale żeby się poruszały stadami!? Mini uliczki dla rowerów i skuterów, ogromne parkingi na same rowery - i to w większości jakieś "Ukrainy" :bigrazz: Bez problemów dojechałam do Anglii... Tuż po zjeździe z promu nie zatankowałam ze swojego gapiostwa połączonego z tirami, które w odpowiednim momencie zasłoniły mi wjazd na stację... :clap: :lalag: Do następnej stacji miałam akurat na tyle daleko, że zastopowało mnie kilka mil przed tankowaniem, na obwodnicy londyńskiej :clap: :notworthy: :biggrin: No to sobie postałam, jak jakaś blondi, wdzięczyłam się przy mojej Czarnulce wysłuchując gwizdów i klaksonów, machając i śmiejąc się z parszywej sytuacji. Uratował mnie koleś z serwisu, który dowiózł mi kilka litrów cennego płynu! MUSZĘ SOBIE KUPIĆ MAŁY KANISTEREK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi