PISZCZA?A Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 to masz fajnie bo w poblizu mnie nikt nie mieszka :biggrin: :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ludzie! :) Dojechałam do Słupska! Ja i moja Czarnulka zrobiłyśmy 1750 km! Oczywiście nie obyło się bez nieprzewidzianych niespodzianek. Już koło Dortmundu mój TomTom zdechł i więcej prądu z akumulatorka ciągnąć nie chciał, niedobry... A masę czasu niemieckiej autostrady zajęły korki powypadkowe. Trochę ich było! (Na tyle dużo, że rozdzieliły mnie i Marka ;) ) Najlepszy był nocleg - 80 km do granicy z Polską przespałam się na ławce parkingowej. :cool: Tyłek trochę boli, zmęczenie już lekko przeszło. 22 lipca droga powrotna!Jestem szczęśliwa i dumna z dokonania - mojego i Shadowki!Pozdrawiam z Polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Brawo Katrin :cool: Teraz moja kolej :) Wyruszam w poniedzialek wieczorem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no ladnie ladnie gratuluje i pozdrawiam :clap: a moja kolej w sierpniu pozdro ;) ;) :crossy: :buttrock: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No prosze bardzo !!!!Samotne Amazonki na swych wspanialych rumakach ...To mi sie podoba !!! :biggrin: Tak trzymac dziewczyny :icon_exclaim: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) BRAWO!!! GRATULACJE!!! Zuch - Dziewczyna:) Edytowane 6 Lipca 2008 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dzięki za wszystkie gratulacje i miłe słowa! 22. lipca ruszę w drogę powrotną - może obejdzie się bez deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydzio Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no ladnie ladnie gratuluje i pozdrawiam :clap: a moja kolej w sierpniu pozdro :crossy: :crossy: :crossy: :) :P :flesje: Piczała a kiedy w sierpniu jedziesz? Może i mi się uda...w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 A ja ponownie zapytowywuje towarzystwo czy : Jest ktos chetny do samochodu w dniu 16 lipca do Polski i powrot 14 sierpnia ??? :bigrazz: 2 osoby chetnie wezme ;) Klima, ABS, GPS, full wypas fura :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jest ktos chetny do samochodu w dniu 16 lipca do Polski ..2 osoby chetnie wezme :flesje: Klima, ABS, GPS, full wypas fura :biggrin: Zapomniałeś dodać - dwójka dzieci :banghead: i lampa do streeta :crossy: Może jeszcze tłumik :clap: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ale napisalem,łosiu, ze wezme 2 osoby a nie co bede mial w samochodzie !!!! :banghead: Pasic trzeba i tyle :biggrin: Idz se na tym swoim wynalazku pojezdzic :flesje: Może jeszcze tłumik :crossy: To moze Ci nowy motocykl przywiezc ??? :flesje: Taki lepszy, znaczy sie .....Oooooooooooo bede mial ............. Drag Star 650 :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Idz se na tym swoim wynalazku pojezdzic :flesje: Wczoraj sobie pojezdzilem. Wyszło 510 mil. Ty na UK-krainie siedzisz, to będziesz wiedział ile to km :biggrin: A tego twojego parcha mogę postawić w chacie zamiast fotela, będę miał w czym muzy słuchać :banghead: Nie cieknie z niego za bardzo????? :crossy: :clap: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomysz Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Moi drodzy, czytam i czytam, i temat sie rozrosl na miare podforum... Dlaczego nie korzystacie z http://www.polishbikers.fora.pl/??? :icon_mrgreen: Forum niestety ma tylko pareset uzytkownikow, az nie chce mi sie wierzyc, ze w UK jest tak niewielu Polakow na jednosladach:(...Zachecam do lektury i umawiania sie na wypady, i na dyskusje o moto ... a wszystko ladnie poukladane w osobne tematy. Adminem jest uroczy czlowiek, sam pracuje w salonie Suzuki i Yamahy, podpowie gdzie i co kupic. Pozdrawiam, Kinga :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Powitac Kinge :clap: :notworthy: to tak na poczatek, to po pierwsze.Po drugie .... jestem tam zarejestrowany, ale tam glownie londzynczycy sie umawiaja i udzialaja, bo jakos forum zwiazane jest z Ace Cafe.Po trzcie ............. nawiazujac do Twojego nicka ..... tam to tylko myszy buszuja :icon_mrgreen: Tu jest FORUM MOTOCYKLISTOW, gdzie oprocz temetu angielskiego, pisujemy w innych dzialach :lalag: Howk !!! Wczoraj sobie pojezdzilem. Wyszło 510 mil. Ty na UK-krainie siedzisz, to będziesz wiedział ile to km :bigrazz: A tego twojego parcha mogę postawić w chacie zamiast fotela, będę miał w czym muzy słuchać :buttrock: Nie cieknie z niego za bardzo????? :icon_eek: :icon_eek: Moze Ci sie cos pomylilo ??? :eek: Nie 510 a ......... 10 mil zrobiles ??? :icon_mrgreen: Dookola komina to i tak Ci duzo wyszlo :crossy: ps. To nie Harry aby cieknal, tylko dobra, stara japonia :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Tu jest FORUM MOTOCYKLISTOW, gdzie oprocz temetu angielskiego, pisujemy w innych dzialach :notworthy: Howk !!!masz racje majkelu :buttrock: odwiedzilem kilka razy "polishbikers.fora.pl" - ale nie przekonalo mnie, to samo polishbikers.comwiec pozostane tutaj, poza tym "Starych drzew sie nie przesadza" Howk!!! :icon_eek: ps. To nie Harry aby cieknal, tylko dobra, stara japonia :icon_mrgreen:w sumie moze i ladne toto, ale czy dobre ??? :icon_mrgreen: :bigrazz: :icon_eek: :buttrock: Edytowane 7 Lipca 2008 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi