majkelpl Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) No witam wszystkich !!!!Tym razem mysle ze sie spotkamy :flesje: i nie tylko :flesje: No kazek w koncu !!!! :clap: Sie zes odezwal jakbys z martwych wstal :wink: Do zobaczenie we next weekend :crossy: Juz niedlugo bukujemy bilety i noclegi :biggrin: Zostajecie na dwa dni ??? :eek: Bo ja sie wlasnie zastanawiam co robic ............ :buttrock: Budzik niby wymyslil ze w sobote mozna zobaczyc te szol a potem w niedziele ( bo bedzie to samo ) posmigac po Forest Parku ;) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) W planach dwa dni mielismy w zasadzie..a esli nam sie znudzi to cos pewnie wymyslimy :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 z innej beczki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 z innej beczki :icon_biggrin: zajebiste !!!! :clap: :bigrazz: jest po co zyc !!! :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 zajebiste !!!! :) :icon_eek: jest po co zyc !!! :clap: AMEN :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobekaa Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 7 sierpnia jade poraz drugi do Polski,( boleslawiec -dolny slask) powrotna droga samolotem, motorek w kraju zostawiam i rozgladam sie za nastepnym. Jezeli jest ktos chetny na wspolny przelot po autostradach zapraszam. Prom jeszcze nie rezerwowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja smigam 15 ale ........... puszka :) Motorek juz powinien byc wtedy w Polsce :D :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam. Planuję zakup motocyklu na wyspach. Znacie może jakieś firmy zajmujące się przesyłaniem motorów do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Planuję zakup motocyklu na wyspach. Znacie może jakieś firmy zajmujące się przesyłaniem motorów do Polski? zapytaj Ruthiego, on osobiscie cos tam kombinujepozdr :icon_mrgreen: Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Moj kumpel tez sciaga moto do Polski jakby cos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Pytanie z innej beczki. Jestem zarejestrowany na angielskim ebayu i mam też angielskiego paypala. Czy kupując coś z amerykańskiego ebaya moge zapłacić przez paypala? Przeliczy mi funty na dolary? Dziękuje za ospowiedź. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tak, spoko, zero problemu. :clap: Ja tak robie i jest wszystko OK. :buttrock: Tylko wczesniej sprawdz czy klient wysyla poza USA, bo czesto sprzedaja tylko na Stany :biggrin: zapytaj Ruthiego, I jeszcze Mycior, ale on w Polsce teraz jest .... :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Pytanie z innej beczki. Jestem zarejestrowany na angielskim ebayu i mam też angielskiego paypala. Czy kupując coś z amerykańskiego ebaya moge zapłacić przez paypala? Przeliczy mi funty na dolary? Dziękuje za ospowiedź. Ale bardziej Ci sie opyla sprowadzic go najpierw do PL,a dopiero potem do Anglii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Ale bardziej Ci sie opyla sprowadzic go najpierw do PL,a dopiero potem do Anglii;) No, ale ........... On nie kupuje chyba motocykla tylko jakies graty :biggrin:ps. dostalas moja PW ? Edytowane 27 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Y...no jesli graty to sorka.Litosci,przeciez ja dopiero wstalam :biggrin: Dostalam,i nawet odpisalam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi