Vampimar Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 jest ktos chetny na spotkanie przy muzeum motocykli (open day) zacznie sie o 10.30 bedzie kilkaset motocykli (moze wiecej) no i duzo atrajcji Sunday, 15 June, Bikers Day 15 Jun 2008, - All day info:Sammy Miller Motorcycle Museum Bashley Cross Rd, New Milton, Hampshire, BH25 5SZ http://museum.sammymiller.co.uk/ nieco korci...ale z czasem niestety nie a bardzo..... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 U mnie tak samo, zwlaszcza ze rzut beretem, ale ................ no wlasnie: praca, praca i jeszcze raz praca :D Kochane pieniazki ;) :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 zrobilem sobie dzis przejazdzke po Dartmoor :biggrin: :cool: pogoda w kratke...no ale przy okazji zrobilem zdjecie z nowymi wydeszkami :) http://bikepics.com/pictures/1320308/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) No dobra, ale .............. czy Ty nie miales takich samych oryginalnych ??? :eek: Nagralbys i zapodal jak toto pracuje :cool: :clap: No i przypominam o spotkanku, dla chetnych, na Durdle door 20-22 czerwcaJa tam bede na 110% bo juz pole namiotowe zarezerwowane a czekam na odzew czy ktus bedzie motocykielem :D bo jak nie .............. to ja puszka przytocze z rodzinka :biggrin: Edytowane 14 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 No dobra, ale .............. czy Ty nie miales takich samych oryginalnych ??? :eek: Nagralbys i zapodal jak toto pracuje :( :clap: no co ty...a wpatrywales sie w te otwory wylotowe??? :icon_mrgreen: :) :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) zrobilem sobie dzis przejazdzke po Dartmoor :) :crossy: pogoda w kratke...no ale przy okazji zrobilem zdjecie z nowymi wydeszkami :banghead: http://bikepics.com/pictures/1320308/ Oooo. niezłą okolicę tam masz. Jest gdzie pojeździc, gdzie fotki robić.... u mnie jak wzrokiem nie siegnąć to w promieniu 50 mil tylko fotoradary, czerwone krawaty, brud, syf i grzyby rosną... :biggrin: no co ty...a wpatrywales sie w te otwory wylotowe??? :banghead: :banghead: :flesje: pozdrA co tam masz w tych wylotach? A może nic tam nie masz?Ot tak, tylko puste rury.... :D :D :D Edytowane 15 Czerwca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Oooo. niezłą okolicę tam masz. Jest gdzie pojeździc, gdzie fotki robić.... u mnie jak wzrokiem nie siegnąć to w promieniu 50 mil tylko fotoradary, czerwone krawaty, brud, syf i grzyby rosną... :biggrin: A co tam masz w tych wylotach? A może nic tam nie masz?Ot tak, tylko puste rury.... :icon_mrgreen: :cool: :flesje: cos tam jest....bez obawy :buttrock: :icon_mrgreen:a okolica super..napeawde pieknie jest :) Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no co ty...a wpatrywales sie w te otwory wylotowe??? :D Ty myslisz ze ja nie mam sie w jakie otwory wpatrywac ??? :D Poza ty ........... za daleko fotka zrobiona i specjalnie nie wiadac co tam jest :eek: Nagraj filmik na tubie i zapodaj linka :flesje: Wiadomosc z ostatneij chwili: w zwiazku z nieprzewidzialnymi sprawami i dlatego ze poniewaz :wink: niestety nie bede mogl byc 20 - 22 czerwca na Durdle door :) Za cale zamieszanie przepraszam :D i do spotkania dopiero na Kaski urodzinach ... mam nadzieje, bo jak ruthi mi motra zabierze to ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wiadomosc z ostatneij chwili: w zwiazku z nieprzewidzialnymi sprawami i dlatego ze poniewaz :D niestety nie bede mogl byc 20 - 22 czerwca na Durdle door :flesje: Za cale zamieszanie przepraszam :D no szkoda bo juz przygotowalem zapasowy telefon dla Ciebie :wink:))) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Nie boj, nie boj ............... swoj stary pewnie u Kasi zgubie :banghead: :biggrin: Edytowane 16 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ty myslisz ze ja nie mam sie w jakie otwory wpatrywac ??? :icon_mrgreen: Poza ty ........... za daleko fotka zrobiona i specjalnie nie wiadac co tam jest :( Nagraj filmik na tubie i zapodaj linka :icon_razz: Wiadomosc z ostatneij chwili: w zwiazku z nieprzewidzialnymi sprawami i dlatego ze poniewaz :smile: niestety nie bede mogl byc 20 - 22 czerwca na Durdle door :wink: Za cale zamieszanie przepraszam :) i do spotkania dopiero na Kaski urodzinach ... mam nadzieje, bo jak ruthi mi motra zabierze to :)kiedys tam nagram ;)a ja mialem Cie zamiar nawiedzic na kilka minut w Durdle....takie przedbiegi przed podrozza do Polski zrobic...no nic...bedzie jeszcze okazjia:)a jak tam festival IOW?cos w radiu slyszalem,ze jakies koncerty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 a jak tam festival IOW?cos w radiu slyszalem,ze jakies koncerty..... Oj dzialo sie dzialo ..........Sex Pistols, The Police .... :) 15 tysiecy ludzi nawiedzilo nasza mala wyspe :banghead: Ale koncerty jak to w UK, godzina 23 i po zabawie :) a ja mialem Cie zamiar nawiedzic na kilka minut w Durdle.... No niestety, sila wyzsza ...Mam teraz wolne, w srodku tygodnia, a potem pracuje ;) A Ty kiedy do Polski w koncu jedziesz ??? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Oj dzialo sie dzialo ..........Sex Pistols, The Police .... :( 15 tysiecy ludzi nawiedzilo nasza mala wyspe :biggrin: Ale koncerty jak to w UK, godzina 23 i po zabawie :cool: No niestety, sila wyzsza ...Mam teraz wolne, w srodku tygodnia, a potem pracuje :bigrazz: A Ty kiedy do Polski w koncu jedziesz ??? :biggrin: 4 lipca wieczorkiem....prom mam 23.58...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 To odplywasz 2 min.przed moimi imieninami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 4 lipca wieczorkiem....prom mam 23.58......mala poprawka-3ego w nocy jade..takze dzien i 2 minuty przed twoim swietowaniem G :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi