Bobekaa Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Elo Wszystkim. Nie wiem czy znacie ta strone, na niej jest rozpiska wszystkich imprez motocyklowych w UKNIzej zalanczam linkawww.ridesandrallies.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A na Bulldog Bash(7-10 sierpnia) ktos sie wybiera?A no ja własnie mam zamiar się tam wybrać. Problem w tym ze prywatne moto sprzedałem , teraz smigam firmową CBF500 a firmówką przypał leciec na popijawe. A HD zostal w PL więc tez lipa. Moze kupie jakies tymczasowe moto na wypad albo ugadam sie z dealerem HD co by zarezerwować rental moto na kilka dni. Do sierpnia sporo czasu jeszcze. :icon_eek: pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Jak chcesz to mamy w garazu stara 250tke z 82,ale musialbys trzy dni przed nami wyjechac zeby zdazyc :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Co Wy chcecie?? 82 to najlepszy rocznik :icon_exclaim: Choc niekoniecznie dla motocykla :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ze najlepszy to wiem,bo moj.Dobrze,ze nie jestem motorem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) witam wszystkich, 24 maja o 4 rano ląduję sie moim moto na prom dover-dunkierka i brykam w kierunku bolesławca ( dolnoslaskie )1 czerwca wracam , szukam innych do wspólnej podróży. Odpisalem w dziale podroze,odpisze i tu. Jade do Wrocławia w tym samym czasie,gonie z Doncaster kolo Sheffield,najprawdopodobniej sie spotkamy :rolleyes: Edytowane 22 Maja 2008 przez SVRemoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jakies pomysly na dlugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 [...]ciekaw jestem kiedy nadejdzie ta chwila ze bedziemy mogli sie spotkac Jak to kiedy ??? :D 20-22 czerwca na Durdle door, of course :) :D jakies pomysly na dlugi weekend? taaaaaaaaaa a bo co ??? :D Wyjazd do Francji na 10 dni :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 taaaaaaaaaa a bo co ??? :crossy: Wyjazd do Francji na 10 dni :)chwalisz sie jakbys jechal na moto... :flesje: a pewnie katamaranem, nie zapomnij komorki i zegrka na podroz hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Nie chwale sie tylko Ci odpowiadam na zapytanie ...A jak tam w Barcelonie bylo ??? :) Puszka jade bo z cala rodzina Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jakies pomysly na dlugi weekend? bez planow... na motor i gdzies moze nad morze......nie wiem jeszcze......ale napewno :smile: c ya ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja mysle nad wypadem do HULL i pozniej moze Blackpool ale jutro bede znal szczególy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja mysle nad wypadem do HULL i pozniej moze Blackpool ale jutro bede znal szczególyjuz jest prawie juto :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappatoni Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 byl ktos z was dzis pod ace cafe tak z ciekawosci? bylem po cywilnemy czekam na czesci:) moze sie kiedys tam spotkamy w piatkowy wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja z Radkiem chetnie;)Tylko jakby co,to musimy ustalic wersje wydarzen,bo nie znamy sie z forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi