Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na Durdle door pisze sie ale dopiero po 8 czerwca.

No to ja juz teraz oficjalnie zaklepuje termin 13-15 czerwca na Durdle door :buttrock:

Glowna odpowiedzialna i Kaowcem mianuje Kasie Marude :D i zobowiazuje Ja do zalatwiania spraw formalnych :buttrock:

Otwiarajac liste chetnych na wyjazd wpisuje na liste:

1. majkelp + motur + rodzina z samochodem ( domek )

ISRA: 27062
SREU: 614

No to bedziecie mieli fajną zabawę :icon_rolleyes: My w tym własnie terminie cisniemy do Polski, na nasze wesele. Ale następnym razem napewno znowu się spotkamy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Polecam piekna miejscówka :icon_twisted: Dudle Door

My Webpage

No to bedziecie mieli fajną zabawę :icon_eek: My w tym własnie terminie cisniemy do Polski, na nasze wesele. Ale następnym razem napewno znowu się spotkamy :crossy: :crossy: Polecam piekna miejscówka :biggrin: Dudle Door

My Webpage

Z jednej strony trochę szkoda, że nie będziecie, jednak powody jak najbardziej zrozumiałe.

Może podyskutujemy nad terminem? Jakieś propozycję na inny termin? W sumie późniejszy dla mnie też byłby OK, moja "lepsza połówka" przyjeżdża do mnie w drugiej połowie czerwca a chętnie zabrał bym ją ze sobą.

Co wy na to?

No ja jestem za, bo taka kompanija jak Lisu z Sylwia + ruthi z polowica ..... :buttrock:

Why not ???

Temat byl tylko rzucony i czekalem na odzew ....

Mozemy przelozyc to na tydzien potem :)

http://www.bikepics.com/pictures/1287794/

Podpisalbym to zdjecie inaczej .........

Dwie najlepsze maszyny na zlocie ;)

I obie daja w rure calkiem niezle :)

No ja jestem za, bo taka kompanija jak Lisu z Sylwia + ruthi z polowica ..... ;)

Why not ???

Temat byl tylko rzucony i czekalem na odzew ....

Mozemy przelozyc to na tydzien potem :buttrock:

NO KOMPANIJA MUSI BYC:) JA SIE DOSTOSUJE BO NA CZERWIEC NIE MAM PLANOW:)

Edytowane przez budzik

No to juz jest nasz troszku .............

Lisu + Sylwia

Ruthi + "lepsza polowka"

budzik + .... zegarek :biggrin:

No i majkel + .... telefon ;)

Jeszcze tylko zmobilizuj Kasienke do zalatwienia spraw formalnych, bo jako Piekny Kaowiec musi stanac :P na wysokosci zadania

Lisu z Sylwia juz beda "Panstwo mlodzi" wiec ............... chyba jakas weselna tez bedzie ??? :P

Edytowane przez majkelpl

No to juz jest nasz troszku .............

Lisu + Sylwia

Ruthi + "lepsza polowka"

budzik + .... zegarek :)

No i majkel + .... telefon :)

Jeszcze tylko zmobilizuj Kasienke do zalatwienia spraw formalnych, bo jako Piekny Kaowiec musi stanac :D na wysokosci zadania

Lisu z Sylwia juz beda "Panstwo mlodzi" wiec ............... chyba jakas weselna tez bedzie ??? :flesje:

Kaowiec sie melduje i dziala. A teraz Was zaskocze znienacka:

Zapraszam na urodzinowo-ogniskowo-biwakowa imprezke :buttrock: 11-13 lipca (moze byc weekend przed albo weekend po). Postarzeje sie dokladnie 14tego lipca ale na najblizszy weekend (11-13) jest tylko 1 domek wolny a jak Majki chce chate to przydaloby sie wiecej bo jest tak:

Domek 2 bedroom za 2 noce: 220 (teoretycznie na max 4 osoby ale kto to sprawdzi - przeciez nie jedziemy tam spac!) czyli 27,5/noc/osoba

Namiot (z dostepem do pradu): 50 za 2 noce za namiot wiec polowa ceny przy 2 osobach.

Dajcie znac jak wam pasuje termin i co wam bukowac. Nie wiem czy sa w ogole jakies domki wolne na 5-6 lipca ani na 18-19 ale obiecuje to nadrobic w trybie pinlym .

W sobote jade do Barcelony :) i przed wyjazdem mam troche na glowie a po powrocie bede zmeczona ale Majkelow calkiem skutecznie idzie mobilizowanie mnie droga smsowa (co dziwne u Majlkela biorac pod uwage jego sklonnosci do gubienia telefonu)

Mnie to tam pasuje :icon_razz:

Kazda okazja jest dobra aby sie spotkac ...

Mozemy 20-22 czerwca a potem w lipcu. Ja wtedy moge juz z namiotem :biggrin:

A domek to chcialem wziac teraz bo bedzie nas 4 osoby ze mna :clap: ( w tym dwoje dzieci ktore pojda wczesniej spac )

ps. telefon posiadam dopiero kilka dni i jeszcze nigdzie na wyjazd go nie zabieralem :)

Edytowane przez majkelpl

Jest problem bo jak wybyje 14 czerwca na wesele to na 2 tygodnie. Więc niestety musze zawiesć ekipę ale dla nas czerwiec odpada :icon_razz: . Ale urodziny Kasi czemu nie, a weselną przywieziemy napewno. :) :biggrin:

Jest problem bo jak wybyje 14 czerwca na wesele to na 2 tygodnie. Więc niestety musze zawiesć ekipę ale dla nas czerwiec odpada :) . Ale urodziny Kasi czemu nie, a weselną przywieziemy napewno. :) :)

no to znowu bedzie duzo duzo duzo wodki :)

Edytowane przez Marouda

Jest problem bo jak wybyje 14 czerwca na wesele to na 2 tygodnie. Więc niestety musze zawiesć ekipę ale dla nas czerwiec odpada :P . Ale urodziny Kasi czemu nie, a weselną przywieziemy napewno. :) :clap:

No coz, kolego ..........

Wypijemy Twoje zdrowie :icon_mrgreen: i Panny mlodej tysz

A potem, przy Kasi urodzinach, poprawimy weselna ;)

Wiec ponawiam pytanie: kto sie pisze na wyjazd 20 - 22 czerwca ??? :clap:

Moze juz Kali z Hydziem tez dotra ???

Moze inne osoby ??? Gilotyna z facetem ....

Zapraszamy wszystkich Polakow na motocyklach z okolic poludnia Anglii

Edytowane przez majkelpl

Kali, tak termin jest juz raczej przyklepany ale wiesz jak to jest ....

Kto bedzie mogl to przyjedzie, kto nie to trudno ....

Na razie odpadl Lisu z Sylwia bo beda w Polsce :icon_mrgreen:

A co z Hydziem ??? Mial wypadek ???

Dawac szczegoly bo nie wiadomo o co kaman :)