Vampimar Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Na ten twój traktor sie przecież nawet double king size zmieści :wink: :evil: o ty! :evil: to nie traktor tylko ciagnik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 to nie traktor tylko ciagnik :lalag: Ciesz sie ze nie powiedzial .............. pojazd wolnobiezny :buttrock: :buttrock: Ja tam wezme tylko spiwór i nic wiecej. Twardym a nie mietkim trzeba byc !!! :biggrin: :flesje: :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Panowie, powiedzcie mi jak to jest z tym kupowaniem moto w jUKeju? Ostatnio chcialem sobie sprawdzic ile orientacyjnie musialbym zaplacic za ubezpieczenie ale na wszystkich stronach (confused.com, thebikeinsurer.co.uk, etc) trzeba zaznaczyc ze jest sie rezydentem UK. Na jakims forum brytyjskim dowiedzialem sie rzeczywiscie tak jest ze ubezpieczenie mozna dostac tylko jesli jest sie rezydentem. Natomiast tutaj jest napisane ze o status rezydenta mozna sie ubiegac dopiero po roku. To prawda? Wy tez musieliscie tyle czekac z kupnem moto? Jesli tak jest to na wiosne bede musial sciagac diwke z Polski :) Eeetam. Ja kupilem tu pierwsze moto po ok. 2 miesiacach a ubezp. musialem kupic u agenta czyli isc osobiscie i zalatwic. Nie wnikali od kiedy co i jak. Policja tez nie bardzo w to wnika. Wydaje mnie sie ze EU to EU. Masz prakwo, ubezpieczenie, TAX i MOT to jestes legalnie jeżdzący. Zresztą polacy stali sie juz czescia UK :icon_biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 czyli kolega o nic nie musi sie martwic.... :) natomiast ja tak :) .....panowie zimno jest cholernie i pogoda na 24tego nie zapowiada sie ciekawie rowniez :icon_biggrin: ale poki co ciagle jade, tylko ze nie bede wyjezdzal z rana bo do pracy ide na 4 godz. od9 do 13tej..jak dobrze zalatwie to o12 sie wyrwe.... :wink: ale narezie sie nie martwmy ;) cheers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Eeetam. Ja kupilem tu pierwsze moto po ok. 2 miesiacach a ubezp. musialem kupic u agenta czyli isc osobiscie i zalatwic. Nie wnikali od kiedy co i jak. Policja tez nie bardzo w to wnika. Wydaje mnie sie ze EU to EU. Masz prakwo, ubezpieczenie, TAX i MOT to jestes legalnie jeżdzący. Zresztą polacy stali sie juz czescia UK :icon_biggrin: I ja sie wtracem . Jak kolega napisal w sprawie ubezpieczenia to faktycznie tak jest . Ja kupilem swoje moto po czterech miesiacach pobytu w UK nawet do glowy mi nie pszyszloaby najpierw dowiedziec sie w sprawie ubezpieczenia . Czy z tego tytulu bedzie problem .Kupilem moto w salonie i dostarczyli mi je po 2godzinach na wskazany adres.Nastepnego dnia pojechalem do agecji ubezpieczeniowej i nie bylo najmiejszego problemu .Na starcie padlem okolo 100 fun za pierwszy miesiac i dwa ostatnie miesiace roku, a terazplace po 29 fun . Wysokosc oplaty ubezpieczenia moze zalerzec od Ile masz lat prawko i czy miales zniszke w polscePozdrawiam KAZEK z LITTLEHAMPTON :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 natomiast ja tak :banghead: .....panowie zimno jest cholernie i pogoda na 24tego nie zapowiada sie ciekawie rowniez :) A ktos tu sciemnial ze twardym trza byc :icon_biggrin: :banghead: Poczekamy, zobaczymy :crossy: Pozdrawiam KAZEK z LITTLEHAMPTON :crossy: Pozdrawiamy i witamy ;) kolejnego ziomala na armaturze :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A ktos tu sciemnial ze twardym trza byc :biggrin: :biggrin: Poczekamy, zobaczymy :crossy: chodzilo mi bardziej o druga polowe mojej wypowiezi :eek: :icon_razz: Witaj Kazek :smile: na forum :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witajcie :bigrazz: I ktoto powiedzial ze w UK jest sezon caly rok :) Wlasnie wrucilem z roboty o 6 rano . Ale jak :rolleyes: Moto cale oszronione i nic nie widac pszez szybe a kazde rondo konczylo sie gasnieciemsilnika . Do bani z ta pogoda , jak tak dalej ma byc to tylko sanki i goracy browar :wink: a nie dalsze wypady :crossy: TO nara KAZEK DKW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witajcie :evil: [...] Wlasnie wrucilem z roboty o 6 rano . Ale jak :icon_mrgreen: O tej godzinie to normalni motocyklisci przekrecaja sie na drugi bok w cieplutkim wyrku :notworthy: :) Ja tam twierdze ze trwa caly rok.Last year smigalem ............... 2 stycznia w krotkim rekawku :biggrin: :icon_evil: ps. Nie mailbys ochoty smignac ze mna po sprzeta do ............... Szkocji ???? :crossy: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witajcie :buttrock: I ktoto powiedzial ze w UK jest sezon caly rok :D Wlasnie wrucilem z roboty o 6 rano . Ale jak :) Moto cale oszronione i nic nie widac pszez szybe a kazde rondo konczylo sie gasnieciemsilnika . Do bani z ta pogoda , jak tak dalej ma byc to tylko sanki i goracy browar :flesje: a nie dalsze wypady :crossy: TO nara KAZEK DKWmiejmy nadzieje ze sie popraw :cool: i bedziemy :crossy: sobie a tymczasem piatek wieczorkiem :flesje: zdrowie panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Panowie ! :rolleyes: Poszukuje namiaru na kupno wolnych wydechow do mojegoVN 1500 NOMAD :crossy: O tej godzinie to normalni motocyklisci przekrecaja sie na drugi bok w cieplutkim wyrku :icon_mrgreen: :biggrin: Ja tam twierdze ze trwa caly rok.Last year smigalem ............... 2 stycznia w krotkim rekawku :crossy: :clap: ps. Nie mailbys ochoty smignac ze mna po sprzeta do ............... Szkocji ???? :icon_evil: :banghead:Kiedy by mial byc wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Kiedy by mial byc wypad Sprawdz PW :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Chłopaki nie jest dobrze... dzisiaj spadł śnieg, jak tak sie utrzyma do przyszłego weekendu to ja się nigdzie nie ruszam :crossy: A teraz idę spać z myślą że jutro do pracy na rowerze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Chłopaki nie jest dobrze... dzisiaj spadł śnieg, jak tak sie utrzyma do przyszłego weekendu to ja się nigdzie nie ruszam :buttrock: A teraz idę spać z myślą że jutro do pracy na rowerze :)o w morde! :icon_razz: tego to sie nie spodziewalem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No wlasnie ;) Nawet U NAS zapowiadaja opady sniegu a tego od lat nie bylo !!!!Panika na maxa !!! :) W takim razie .............. pozostanie nam spotkac sie w "innych okolicznosciach przyrody" :flesje: ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi