Hydzio Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Panowie !!! To ja zapraszam do Milton Keynes!!! Tu jest na kim oko zawiesić....no chyba , że nie jestem wybredny :crossy: SAMI OCEńCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Panowie !!! To ja zapraszam do Milton Keynes!!! Tu jest na kim oko zawiesić....no chyba , że nie jestem wybredny :) SAMI OCEńCIE! No akurat kolega Palooch jest z Milton :icon_razz: wiec i okazyja bylaby niezla.Jak nikt sie do mnie nie zwali :biggrin: a pogoda bedzie ladna, to dosiadam Draga i ................ :bigrazz: :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydzio Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No akurat kolega Palooch jest z Milton :flesje: wiec i okazyja bylaby niezla.Jak nikt sie do mnie nie zwali :bigrazz: a pogoda bedzie ladna, to dosiadam Draga i ................ :crossy: :biggrin: No dokładnie Palooch jest jednym forumowiczem w Milton którego namierzyłem-aczkolwiek osobiście nie miałem okzaji poznać jeszcze. Wiec moze czas najwyższy- Palooch co Ty na to??? Jak tylko bedzie okazja to walcie śmialo-polskie piwo jest pod nosem no i można te laski poobcinać :D Ja jestem czasowo elastycznyn (weekndy mam wolne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No akurat kolega Palooch jest z Milton :flesje: wiec i okazyja bylaby niezla.Jak nikt sie do mnie nie zwali :bigrazz: a pogoda bedzie ladna, to dosiadam Draga i ................ :D :biggrin: no wlasnie :P a zwala sie ktos w koncu do Ciebie??? jakby ktos dopisal to ja tez moge np w sobote 27 jakby pogoda zbyt zla nie byla :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 No dokładnie Palooch jest jednym forumowiczem w Milton którego namierzyłem-aczkolwiek osobiście nie miałem okzaji poznać jeszcze. Wiec moze czas najwyższy- Palooch co Ty na to??? Jak tylko bedzie okazja to walcie śmialo-polskie piwo jest pod nosem no i można te laski poobcinać ;) Ja jestem czasowo elastycznyn (weekndy mam wolne).w sumie ja tez od dawna wybieram sie do Paloocha na "smarowanie lancucha" :flesje: , wiec moze wkrotce ? bo zpogoda moze byc coraz gorzej , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 no wlasnie :crossy: a zwala sie ktos w koncu do Ciebie??? jakby ktos dopisal to ja tez moge np w sobote 27 jakby pogoda zbyt zla nie byla :) Ja to moze w niedziele 21 bo bede na Gatwick kolo 16-17 i .................. nie musze wracac do domu bo jestem sam !!! :) :flesje: Chyba ze ktos bedzie mial wolne i ma ochote juz od 21 byc w moim towarzystwie :buttrock: :flesje: to wtedy moge go zabrac do siebie puszka z okolic Gatwick lub gdzies podjechac :clap: :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 brrrr......zimne poranki teraz, jak :crossy: dzis do pracy niezle mnie przemrozilo......az do tej pory czuje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Lime82, do Edynburga mam około 450 km (na pół drogi np w Newcastle :lalag: )ale bywam tam służbowo więc może w któryś wieczór szybkie piwo wychylimy :lalag:A co z Diwą? Będzie z Tobą w UK czy poszukasz sobie nowej, angielskiej dziewczyny :clap: PozdroCzesc Pitek :). Wspaniale wiesci mi przynosisz :buttrock:. Jak bedziesz sie wybieral do Edynburga to daj znac: 07942 587116. Bardzo chetnie cie poznam :flesje:. Diwka oczywiscie zostala w Polsce. Nie ma sensu jej tu ciagnac jesli moge sobie kupic thundercata z 97 roku za 7000 zl :wink:. Jak na razie bardzo mi sie tu podoba, a w szczegolnosci rynek motoryzacyjny :lalag:. A jesli chodzi a Panie to w Edynburgu tez jest na czym oko zawiesic :). Ale zaczynam odnosic wrazenie ze jak jest jakas ladna to raczej nie Angielka, bo tu od groma Polakow i w ogole turystow. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMALA Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ;) ooo niech Ci Boza w dzieciach wynagrodzi!!! jak najbardzej za!!!!!! ja melduje sie z cheltenham... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A powitac kolejna osobke na obczyznie i to jeszcze mlode dziewcze :biggrin: :clap: Daleko do mnie nie masz, wiec ............. zapraszam :wink: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) :crossy: ooo niech Ci Boza w dzieciach wynagrodzi!!! jak najbardzej za!!!!!! ja melduje sie z cheltenham... !!! ode mne tez niedaleko...takze moza jakas :lapad: jada probna???pozdr :)MajkelPL jak sie zapatrujesz na moja ewentualna wizyta w sobote??? :lapad: oczywiscie jak pogoda dopisze :cool: Edytowane 21 Października 2007 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 MajkelPL jak sie zapatrujesz na moja ewentualna wizyta w sobote??? ;) oczywiscie jak pogoda dopisze :cool: Jestem za a nawet przeciw !!! :) A czemu dopiero w sobote ??? Wczesniej nie mozesz ??? :eek: I mowiac o pogodzie, domniemywam ze motocyklem chcesz przyjechac ? :icon_mrgreen: ;) Jak bedzie zla to Cie puszka odbiore. Toc to Anglia a tu pogoda zmienna jest :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jestem za a nawet przeciw !!! :P A czemu dopiero w sobote ??? Wczesniej nie mozesz ??? :eek: I mowiac o pogodzie, domniemywam ze motocyklem chcesz przyjechac ? :biggrin: :crossy: Jak bedzie zla to Cie puszka odbiore. Toc to Anglia a tu pogoda zmienna jest :banghead: nie moge wczesniej bo robota, a urlop juz na ten rock wykorzystalem,,,,,, :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 nie moge wczesniej bo robota, a urlop juz na ten rock wykorzystalem,,,,,, ;) Aha OK. :crossy: Mam prosbe do Ciebie:Moglbys mi kupic gdzies w kiosku dwie gazety/tygodniki/miesieczniki o ciezarowkach ???Jedna wydaje Auto Trader i nazywa sie Auto Trader Truck a druga to jaka znajdziesz. :crossy: Kolega z Polski mnie prosil a ja tu mam malo tytulow, moze Ty masz wiecej ;) :D :crossy: Jakby co to podaje Ci telefon do siebie: 07948384297 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Aha OK. :buttrock: Mam prosbe do Ciebie:Moglbys mi kupic gdzies w kiosku dwie gazety/tygodniki/miesieczniki o ciezarowkach ???Jedna wydaje Auto Trader i nazywa sie Auto Trader Truck a druga to jaka znajdziesz. :lalag: Kolega z Polski mnie prosil a ja tu mam malo tytulow, moze Ty masz wiecej :bigrazz: :lalag: :P Jakby co to podaje Ci telefon do siebie: 07948384297 truck tradera to tu nie widzialem, mamy auto tradera i bike trader, i jest duzo tematycznych to o ciezarowkach cos powinno byc.....jesli bedzie to kupie, no probs .sluchaj, proboje zabukowac bilet z Lymington do Yartmouth , ale cos wadzi.mozesz sprawdzic czy w soboty jest tam prom do ciebie i w niedziele z powrotem????plizzzz Edytowane 24 Października 2007 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi