Sylwester Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam wszystkich z South West z Exeter, jestem owy tu na forum :D moze znajdzie sie ktos na :icon_twisted: jakas przejazdzke?pozdro dla wyspiarzy no w końcu ktoś z bliższych rejonów, a nie ciągle Londyn i okolice. Witam, witam............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydzio Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam wszystkich wyspaiarzy na dwoch kolkach! Nie jestem nowy na forum, ale ciesze sie , ze znalazlem ten temacik. W UK jestem 9 miesiecy i co prawda nie mam jeszcze wlasnej maszynki ale z dnia na dzien jest co raz blizej. Do Was prosba-w razie jakichkolwiek pytan mozna liczyc na Wasz pomoc? POZDRAWIAM - Hydzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Hydzio, kto pyta nie błądzi, witaj i wal śmiało :icon_twisted: Ruthi7, póki co jedynie kolega Arex zadeklarował że będzie. Mój telefon poszedł na PW. Będziemy się namierzać w piątek, oby pogoda dopisała :D Edytowane 12 Września 2007 przez Pitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 :eek: tak wiec jak ktos bedzie w poblizu to dajcie znac, pozdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Fona zapisałem,i jak by co to zadzwonię. :lalag: To ja juz mowie ze ch*** bombki strzelil .............. nici ze spotkania :banghead: Oczywiscie z mojej winy bo wybralem opcje ................... podwojnej stawki placowej za prace w niedziele :icon_twisted: Ech mamona, mamona ...............Ale za to mam jakas dziure w srodku tygodnia i jakby co to moze wtedy. Zalezy kiedy Ty startujesz z jakas praca :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 To ja juz mowie ze ch*** bombki strzelil .............. nici ze spotkania :icon_razz: Oczywiscie z mojej winy bo wybralem opcje ................... podwojnej stawki placowej za prace w niedziele :icon_mrgreen: Ech mamona, mamona ...............Ale za to mam jakas dziure w srodku tygodnia i jakby co to moze wtedy. Zalezy kiedy Ty startujesz z jakas praca :icon_evil:Spoko,spoko,co ma wisieć nie utonie :biggrin: Ja chyba startuję do pracy od poniedziałku,dowiem się na miejscu.W cholerę weekendów przed nami.Będzie grill i będzie :flesje: Pozdrawiam. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 [ tu jazda, niezla jazda :icon_evil: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No dzieki :buttrock: :D Na zywca jeszcze lepiej wyglada i mam nadzieje iz nie omieszkasz tego sam zobaczyc :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No dzieki :D :biggrin: Na zywca jeszcze lepiej wyglada i mam nadzieje iz nie omieszkasz tego sam zobaczyc :)[ :D no oczywiscie ,ze nie omieszkam :D , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marouda Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Byloby genialnie :P Dzieki wielkie :) :) :) Gdyby sie zgodzila, moglabym do niej zadzwonic i pogadac... albo ewentualnie mejlem, albo po prostu gdybys sie z nia widzial to prosze... zapytaj jak to wygladalo... ktos mi powiedzial, ze jest tu gdzies temat, w ktorym jest o prawku w uk, ale grzebie i grzebie i hmm... pogrzebie jeszcze troszke, moze sie dogrzebie :) pozdrawiamEwa O cholera o mnie gadaja! ;) Wiesci o nowej zmotocyklowanej duszycze dotarly widac na forum szybciej niz sama zmotocyklowana ;) . A podobno zle wiadomosci roznosza sie szybciej niz dobre... No to by sie zgadzalo, bo oto do dwukolowej brygaday dolacza Marouda na czarnym Suzuku a to nie moze wrozyc nic dobrego dla przypadkowych przechodniow i innych uzytkownikow drog ;) . Po tym niewinnym wstepie witam wszystkich cieplutko - nie taki diabel straszny. Tak naprawde to jestem grzeczna dziewczynka :) i informacjami chetnie sie podziele wiec Ktulu jak chcesz pogadac to wal smialo, sprobuje wyslac Ci nr na priva albo gg. Pozdrawiam wszystkich, jakby sie szykowaly jakies wyprawy na dwoch kolkach w okolicy Bournemouth to ja sie pisze dwoma rekami! Dawajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 cyt"Pozdrawiam wszystkich, jakby sie szykowaly jakies wyprawy na dwoch kolkach w okolicy Bournemouth to ja sie pisze dwoma rekami! Dawajcie znac"to moze jakas jazda :banghead: w nastepna sobota?Bournemouth to jakies 2 godzinki odemniepozdr, Mar :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marouda Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to moze jakas jazda :smile: w nastepna sobota?Bournemouth to jakies 2 godzinki odemniepozdr, Mar :smile: Ja raczej na ten weekend lece do Londka wiec predzej pod Ace Cafe mnie znajdziecie.. Wybiera sie ktos do Quay we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam Angoli. Ja tymczasowo jestem znowu polakiem. Czyli jestem w PL na hols`ach. Odebralem moturr...muszme siem pochwalic bo nie zasne....tak wiec....musialem po nią jechac 400km i wrzucic (?!) na pakę....ale nareszcie jest!!! http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/2tz...ayznwdqtqyd.jpg jeszcze tylko drobna kosmetyka i rejestracja....i ....potato, potato, potato..... pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) jeszcze tylko drobna kosmetyka i rejestracja....i ....potato, potato, potato..... Jaka kosmetyka ???Stary, ten sprzet wyglada niesamowicie !!!! :D :cool: Po prostu jest ............... Zajebi *** !!!! :clap: :flesje: na dwoch kolkach w okolicy Bournemouth to ja sie pisze dwoma rekami! Dawajcie znac"to moze jakas jazda :crossy: w nastepna sobota?Bournemouth to jakies 2 godzinki odemniepozdr, Mar :D No to ja juz od razu, z wyprzedzenie, zapraszam do siebie od 21 do 29 pazdziernika :D Znowu wolna chata, wiec jest gdzie spac, bedzie co :flesje: a i jest gdzie :crossy: po pieknej wyspie.Oczywiscie jak pogoda dopisze :biggrin: Edytowane 20 Września 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No to ja juz od razu, z wyprzedzenie, zapraszam do siebie od 20 do 29 pazdziernika :biggrin: Znowu wolna chata, wiec jest gdzie spac, bedzie co :icon_exclaim: a i jest gdzie :icon_mrgreen: po pieknej wyspie.Oczywiscie jak pogoda dopisze :buttrock: no to ja moze w te sobote bym jakos dotarl:) :icon_mrgreen: robote koncze o 1ierwszej to jak bym sie zebral to okolo 16tej bym byl w okolicy,chyba ze zwolnilbym sie o 12tej to trochu wczesniej..... potwierdz jak cos:) :biggrin: mozesz dac znac na GG, bede dodtepny okolo 18ta, pozdro/Mar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi