Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich z South West z Exeter, jestem owy tu na forum :D moze znajdzie sie ktos na :icon_twisted: jakas przejazdzke?pozdro dla wyspiarzy

no w końcu ktoś z bliższych rejonów, a nie ciągle Londyn i okolice. Witam, witam............

Witam wszystkich wyspaiarzy na dwoch kolkach! Nie jestem nowy na forum, ale ciesze sie , ze znalazlem ten temacik. W UK jestem 9 miesiecy i co prawda nie mam jeszcze wlasnej maszynki ale z dnia na dzien jest co raz blizej. Do Was prosba-w razie jakichkolwiek pytan mozna liczyc na Wasz pomoc? POZDRAWIAM - Hydzio

Hydzio, kto pyta nie błądzi, witaj i wal śmiało :icon_twisted:

Ruthi7, póki co jedynie kolega Arex zadeklarował że będzie. Mój telefon poszedł na PW. Będziemy się namierzać w piątek, oby pogoda dopisała :D

Edytowane przez Pitek

Fona zapisałem,i jak by co to zadzwonię. :lalag:

To ja juz mowie ze ch*** bombki strzelil .............. nici ze spotkania :banghead:

Oczywiscie z mojej winy bo wybralem opcje ................... podwojnej stawki placowej za prace w niedziele :icon_twisted:

Ech mamona, mamona ...............

Ale za to mam jakas dziure w srodku tygodnia i jakby co to moze wtedy. Zalezy kiedy Ty startujesz z jakas praca :icon_razz:

ISRA: 27062
SREU: 614

To ja juz mowie ze ch*** bombki strzelil .............. nici ze spotkania :icon_razz:

Oczywiscie z mojej winy bo wybralem opcje ................... podwojnej stawki placowej za prace w niedziele :icon_mrgreen:

Ech mamona, mamona ...............

Ale za to mam jakas dziure w srodku tygodnia i jakby co to moze wtedy. Zalezy kiedy Ty startujesz z jakas praca :icon_evil:

Spoko,spoko,co ma wisieć nie utonie :biggrin: Ja chyba startuję do pracy od poniedziałku,dowiem się na miejscu.W cholerę weekendów przed nami.Będzie grill i będzie :flesje: Pozdrawiam. :smile:

Byloby genialnie :P Dzieki wielkie :) :) :)

Gdyby sie zgodzila, moglabym do niej zadzwonic i pogadac... albo ewentualnie mejlem, albo po prostu gdybys sie z nia widzial to prosze... zapytaj jak to wygladalo... ktos mi powiedzial, ze jest tu gdzies temat, w ktorym jest o prawku w uk, ale grzebie i grzebie i hmm... pogrzebie jeszcze troszke, moze sie dogrzebie :)

pozdrawiam

Ewa

O cholera o mnie gadaja! ;)

Wiesci o nowej zmotocyklowanej duszycze dotarly widac na forum szybciej niz sama zmotocyklowana ;) . A podobno zle wiadomosci roznosza sie szybciej niz dobre... No to by sie zgadzalo, bo oto do dwukolowej brygaday dolacza Marouda na czarnym Suzuku a to nie moze wrozyc nic dobrego dla przypadkowych przechodniow i innych uzytkownikow drog ;) .

Po tym niewinnym wstepie witam wszystkich cieplutko - nie taki diabel straszny. Tak naprawde to jestem grzeczna dziewczynka :) i informacjami chetnie sie podziele wiec Ktulu jak chcesz pogadac to wal smialo, sprobuje wyslac Ci nr na priva albo gg.

Pozdrawiam wszystkich, jakby sie szykowaly jakies wyprawy na dwoch kolkach w okolicy Bournemouth to ja sie pisze dwoma rekami! Dawajcie znac

cyt"Pozdrawiam wszystkich, jakby sie szykowaly jakies wyprawy na dwoch kolkach w okolicy Bournemouth to ja sie pisze dwoma rekami! Dawajcie znac"

to moze jakas jazda :banghead: w nastepna sobota?Bournemouth to jakies 2 godzinki odemnie

pozdr, Mar :)

Witam Angoli. Ja tymczasowo jestem znowu polakiem. Czyli jestem w PL na hols`ach. Odebralem moturr...muszme siem pochwalic bo nie zasne....tak wiec....musialem po nią jechac 400km i wrzucic (?!) na pakę....ale nareszcie jest!!!

http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/2tz...ayznwdqtqyd.jpg

jeszcze tylko drobna kosmetyka i rejestracja....i ....potato, potato, potato.....

pozdro.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

jeszcze tylko drobna kosmetyka i rejestracja....i ....potato, potato, potato.....

Jaka kosmetyka ???

Stary, ten sprzet wyglada niesamowicie !!!! :D :cool:

Po prostu jest ............... Zajebi *** !!!! :clap: :flesje:

na dwoch kolkach w okolicy Bournemouth to ja sie pisze dwoma rekami! Dawajcie znac"

to moze jakas jazda :crossy: w nastepna sobota?Bournemouth to jakies 2 godzinki odemnie

pozdr, Mar :D

No to ja juz od razu, z wyprzedzenie, zapraszam do siebie od 21 do 29 pazdziernika :D

Znowu wolna chata, wiec jest gdzie spac, bedzie co :flesje: a i jest gdzie :crossy: po pieknej wyspie.

Oczywiscie jak pogoda dopisze :biggrin:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

No to ja juz od razu, z wyprzedzenie, zapraszam do siebie od 20 do 29 pazdziernika :biggrin:

Znowu wolna chata, wiec jest gdzie spac, bedzie co :icon_exclaim: a i jest gdzie :icon_mrgreen: po pieknej wyspie.

Oczywiscie jak pogoda dopisze :buttrock:

no to ja moze w te sobote bym jakos dotarl:) :icon_mrgreen: robote koncze o 1ierwszej to jak bym sie zebral to okolo 16tej bym byl w okolicy,chyba ze zwolnilbym sie o 12tej to trochu wczesniej..... potwierdz jak cos:) :biggrin: mozesz dac znac na GG, bede dodtepny okolo 18ta, pozdro/Mar