majkelpl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ok, wiec zbieramy sie 1ego wrzesnia gdzies (to do ustalenia!!!) kto chetny??? i podawac propozycje miejsca spotkania (tylko nie badzcie egoistyczni i nie propopnujcie wlasnych okolic!!! (nie dotyczy majkela)) A przeciez to ja rzucilem haslo 1 wrzesnia :clap: ;) I zapraszam do siebie bo jeszcze chata wolna i mozna pare osob przekimac i ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 to ja jadę na 99%, zostawię 1% na wypadek bardzo kiepskiej pogody. Co do miejsca zbiórki to nie mam zielonego pojęcia gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A przeciez to ja rzucilem haslo 1 wrzesnia :D :) I zapraszam do siebie bo jeszcze chata wolna i mozna pare osob przekimac i :)ale rzecz oczywista Michal , ze twoja obecnosc obowiazkowa, - miałem tylko na myśli że ty jedyny możesz zaproponować jako miejsce spotkania twoje okolice - no bo wysepka tak ladna(tylko jak sobie pomysle ze za cene promu mozna kupic 2* 24 sztuki dobrego piwa.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 I dzieki temu ze prom nie jest tani, ani w sumie najdrozszy bo na Wyspe man kosztuje ..... 400 funtow za auto + 4 osoby, to Moja :icon_razz: :icon_mrgreen: wyspa nie jest zatloczona i ma tyle uroku co ma, jak sam wiesz :banghead: Przeziez od Ciebie prom to tylko 12 funtow !!!! Czego beczysz !!! :icon_evil: A co jutro, Panowie ????Poic koniki i zapraszam :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Doberek wszystkim. Wlasnie dopiero wylukalem ten temat. Tak sie wlasnie zastanawialem czy jest jakis osobny temat dla wyspiarzy :bigrazz: Wprawdzie jeszcze nie mam moto ale prowadze usilne starania zeby zanabyc odpowiedni sprzet.Mam nadzieje ze dobrze pojdzie i juz za czas jakis spotkamy sie na trasce. mam nadzieje ze do szybkiego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witamy nowego Angola :) :crossy: Szybko zanabywaj upragnionego sprzeta i do spotkania na trasie :lalag: :bigrazz: A ja dzisiaj chcialem smignac na mainland, ale zachmurzylo sie tak ze zaraz deszcz lunie i nic z tego :clap: Moze tomorrow :clap: :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj chcialem smignac na mainland, ale zachmurzylo sie tak ze zaraz deszcz lunie i nic z tego :) A u mnie spokojnie. Ladne sloneczko jak na razie.Tylko wieje troszku mocniej niz zwykle. Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Chyba jednak jutro, bo u mnie juz pada a pogoda ochydna !!! :biggrin: A jutro w National Motor Museum jest to: http://www.beaulieu.co.uk/motormuseum/even...splay&Event=138 Duzy zlot motocyklowy i chyba sie tam wybiore. :bigrazz: Jeszcze tylko zapytam budzika czy moze :D Dla chetnych ktorzy chca sie zjawic podaje namiary:Miejscowosc Beaulieu w new Forest National Park na cypelku pod Southampton pomiedzy Lymington a Lyndhurst.Lokalna zolta droga B3056 :D Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie jestem nowy na forum ale wspolny dział znalazłem więc i ja sie przeywitam: Elo! Pozdro dla wypedzonych do krainy deszczcowców!! Widze ze spora grupka rosnie tych emigrantów. pewnei kazdy z Was wyjechal zeby zarobic na moto, czyż nie? pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Poniekad masz racje, ale nie do konca ;) Faktem jest ze pierwsze moto kupilem sobie za pierwsza tygodniowke bo juz dluzej bez moto nie wytrzymalem. Jak zobaczylem jakie tu sa ceny ............. to spadlem z krzesla i wylicytowalem na ebayu Honde CD 250 :icon_mrgreen: ;) Tak dla przypomnienia sobie jak sie jezdzi po przerwie 15 letniej w Polsce ;) Potem juz jak sie oswoilem za miesieczna wyplate Honda Shadow VT 600 z 2000 roku. :biggrin: ;) Kolejny etap nauki jazdy na wiekszym juz sprzecie a teraz Dragus :clap: Pewnie teraz bedzie VXS 1100 albo Wildek od dersu :clap: :) Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Majkelpl-- ja i może dwóch ziomków wybieramy sie do ciebie na wyspę 1 sierpnia. Mam nadzieję że oferta aktualna z twojej strony :buttrock: W niedzielę pracuję cały dzień ale postaram się załatwic sobie wolne do południa :). Pozdro1000Sylwoo Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Aktualna, of course ;) :icon_evil: I jak ktos chce jeszcze wczesniej to Palooch sie wybiera teraz na bank holiday.Niestety samochodem bo jeszcze po wypadku sie sklada, ale bedzie okazyja spotkac sie i cos :icon_twisted: ps. Budzik, podobno siedzisz jeszcze w jUKeju ???Zapraszam Cie serdecznie tez ;) :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Jako ze pogoda zapowiada sie przednio smigamy do Szkocji na Bank Holiday Weekend.Jakby ktos miał ochote to jutro bedziemy Inverness :flesje: a w sobote nad Loch Ness :icon_mrgreen: Wyjazd jutro koło 12.00 jak ktos ma ochte zapraszam. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Tomassoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No i wlasnie dostalem SMSa ze kolega Palooch juz do mnie jedzie, wiec ................... bedzie git :banghead: Kto ma jeszcze ochote a pogoda jest piekna, cieplutko, zero chmurek i o deszczu mozna zapomniec, ZAPRASZAM do mnie na :biggrin: a potem na :bigrazz: Bank Holiday zapowiada sie wspaniale :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jestem ciekaw jak tam nasz kolega Gonzo? Pewnie pucuje moto i jezdzi i pozniej znowu pucuje i jezdzi .....a fotek jeszcze nie widzialem...ogolnie to mu wspolczulem troche wyprawy po moto w ten ponury, zimny , deszczowy dzien...sam spedzilem caly dzionek na moto i nie bylo letko...a on sie wybieral na moto do Man`u....pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi