majkelpl Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No fajnie fotki, prawie same cruisery :icon_mrgreen: :biggrin: Kurde, szkoda ze tak pozno o tym wspomnieliscie, pewnie bym sobie plany pozmienial i pojechal :icon_eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No fajnie fotki, prawie same cruisery :evil: :notworthy: Kurde, szkoda ze tak pozno o tym wspomnieliscie, pewnie bym sobie plany pozmienial i pojechal :cool: oki, to jak nastepnym razem gdzies sie bede wybieral to daje znac....a poki co w sroda w nocy do Polski, Kielce :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No to milej podrozy :lalag: :icon_mrgreen: A jedziesz :buttrock: czy innym srodkiem ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) No to milej podrozy :lalag: :buttrock: A jedziesz :crossy: czy innym srodkiem ? a dziekuje, a podroz innym srodkiem, lece z Bristolu do Krakowa ....motorkiem w przyszlym rocku :crossy: , Edytowane 2 Października 2007 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam Wszystkich :D Tak jak wczesniej pisalem przyjechalem i nareszcie mam moto na miejscu.Ciesze sie,bo udalo sie namowic tez kumpla zeby sciagnal swoja maszyne.Jak tylko bedzie taka mozliwosc,to z przyjemnoscia gdzies bysmy posmigali,trzeba znalezc jeszcze jakas prace,ale mam nadzieje,ze nie bedzie z tym problemu.Pozdrawiam Wszystkich.Pitek,pisales ze mieszkasz po sasiedzku,jak bedziemy sie gdzies ruszac to daje znac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam rowniez :biggrin:Jako ze w najblizszy poniedzialek dolacze do grona jUKejowcow, chcialem sie przywitac i w tym temacie. Bedzie mozna mnie spotkac w Edynburgu. Do zobaczenia na drodze :icon_razz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witamy serdecznie na obczyznie :icon_biggrin: :clap: Milego smigania po wspanialych angielskich drogach :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a witam nowych zmotoryzowanych :D , i pozdrawiam starych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Tak jak pisalem, ale powtorze 21-29 pazdziernikSpoko, wpadaj :crossy: Zabieraj te dwie lale co Ci pchaja sprzeta i .......... ( tu brak odpowiedniej emotikonki :) ) A ja tak gwoli przypomnienia odswiezam poscik aby ludziska pamietali ;) :smile: Mam szybkie pytanko: Czy jest ktos z okolic Manchasteru a dokladnie z Wigan ??? :P :crossy: Potrzebuje cus z tamtad odebrac. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A ja tak gwoli przypomnienia odswiezam poscik aby ludziska pamietali :crossy: :evil: Mam szybkie pytanko: Czy jest ktos z okolic Manchasteru a dokladnie z Wigan ??? :clap: :( Potrzebuje cus z tamtad odebrac.Majkel ale pamiętali że impreza u Ciebie? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 SVRemoS witaj po tej stronie :P Jak już się ustatkujecie w nowym otoczeniu to polatamy w jakiś weekend ;) W uKeju sezon nigdy się nie kończy :wink: Lime82, do Edynburga mam około 450 km (na pół drogi np w Newcastle :) )ale bywam tam służbowo więc może w któryś wieczór szybkie piwo wychylimy :)A co z Diwą? Będzie z Tobą w UK czy poszukasz sobie nowej, angielskiej dziewczyny :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Majkel ale pamiętali że impreza u Ciebie? :) Najwazniejsze ze piekne panie i szybkie motocykle pamietaja :) A co z Diwą? Będzie z Tobą w UK czy poszukasz sobie nowej, angielskiej dziewczyny :P Dobre !!! :banghead: Angielskiej dziewczyny ............. chyba Wieloryba :crossy: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Dobre !!! :icon_exclaim: Angielskiej dziewczyny ............. chyba Wieloryba :icon_mrgreen: :clap: Przykre, że u Was na południu same wieloryby :D Tu w Midlandzie cukiereczka spotkać nie problem :notworthy: pozdro Edytowane 12 Października 2007 przez Pitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Tu w Midlandzie cukiereczka spotkać nie problem :buttrock: Chyba niedlugo czas bedzie zrobic jakis wypad na polowanie :buttrock: :flesje: Znaczy sie ............... do sklepu po cukiereczki :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Przykre, że u Was na południu same wieloryby :buttrock: Tu w Midlandzie cukiereczka spotkać nie problem :icon_razz: pozdro u mnie cukiereczkow tez raczej nie ma, ale za to bardzo duzo puszystych paczusiow, ale czy slodkie sa to wole nie probwac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi