majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie wiem jak u was, na main landzie, ale u mnie na wysepce pogoda sliczna, zero chmurek a o deszczu to mozna zapomniec. ;) Wlasnie Palooch pojechal z rodzinka. :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ech majkel, ale z ciebie farciasz - mieszkac na takiej pieknej wyspie. Ogladamy fotki i wspominamy. Dzieki ze nas przygarnales, bylo suuuuuuper !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No problemos, amigos :icon_evil: Zawsze chata otwarta i jestescie mile widziani :clap: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ogólnie to na jakiej wyspie mieszkasz? Czyżby w krainie mlekiem i miodem płynącej czyli IoM? Czy jakaś inna? Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Niestety nie :biggrin: , ale ............... na rownie pieknej i uroczej Isle of Wight :biggrin: :biggrin: :biggrin: Kto byl to wie o czym mowie, kto nie byl niech zaluje, ale ...... ma jeszcze szanse naprawic swoj blad :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Niestety nie :buttrock: , ale ............... na rownie pieknej i uroczej Isle of Wight :crossy: :P :icon_mrgreen: Kto byl to wie o czym mowie, kto nie byl niech zaluje, ale ...... ma jeszcze szanse naprawic swoj blad :icon_twisted:Ojjj czasem mogę Ciebie odwiedzić.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ty nawet, czlowieku, nie wiesz jak sie ciesze ze w Southampton bedziesz !!!! :crossy: :buttrock: Toc to rzut beretem na wspolne smiganie :icon_mrgreen: Jak juz tylko bedziesz w jUKeju, to 15-16 wrzesnia jest duza impreza motocyklowa u mnie na wyspie :icon_mrgreen: Mam nadzieje ze w tym terminie juz bedziesz na miejscu ???Serdecznie zapraszam :icon_biggrin: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ty nawet, czlowieku, nie wiesz jak sie ciesze ze w Southampton bedziesz !!!! :) :clap: Toc to rzut beretem na wspolne smiganie :wink: Jak juz tylko bedziesz w jUKeju, to 15-16 wrzesnia jest duza impreza motocyklowa u mnie na wyspie :wink: Mam nadzieje ze w tym terminie juz bedziesz na miejscu ???Serdecznie zapraszam :) :clap:Wyjeżdżam 14, tak że 15 jestem na miejscu ale dopiero po południu,więc odpada.Zresztą mam do Ciebie numer fona to się dogadamy co i jak, bo ja bez motura będę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No to zostaje 16 i moge Cie puszka z promu odebrac :) ;) Caly dzionek na ogladanie sprzetow :) Oczywiscie jak bedzie ladna pogoda, bo tego jeszcze nie jestem w stanie przewidziec Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) witam Panówzaczyna sie wrzesien!!! wiec moze by tak wiekszy polski zlocik somewhere????Co powiecie zeby spotkac sie w jakims neutralnym miejscu np 2ego wrzesnia??? Niedziela ????jakies propo? pozdrawiam Boodzeeck Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Majkelpl-- ja i może dwóch ziomków wybieramy sie do ciebie na wyspę 1 wrzesnia. Mam nadzieję że oferta aktualna z twojej strony :) W niedzielę pracuję cały dzień ale postaram się załatwic sobie wolne do południa :). Sylwek, przyjazd nadal aktualny ??? Moja oferta cacy czas aktualna :lalag: Nie odzywasz sie a musze was jakos odebrac ??? :lapad: Moze byscie przyjechali w piatek wieczorem i wtedy od rana w sobote czas na :crossy: a potem :lapad: witam Panówzaczyna sie wrzesien!!! wiec moze by tak wiekszy polski zlocik somewhere???? Znaczy sie na Isle of Wight :notworthy: :crossy: :notworthy: Jestem za !!!! :lalag: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Sylwek, przyjazd nadal aktualny ??? Moja oferta cacy czas aktualna :lalag: Nie odzywasz sie a musze was jakos odebrac ??? :biggrin: Moze byscie przyjechali w piatek wieczorem i wtedy od rana w sobote czas na :crossy: a potem :flesje: Znaczy sie na Isle of Wight :banghead: :crossy: :D Jestem za !!!! :lalag: sorrki ale jestem po przeprowadzce i jak na razie nie mam netu. Od poniedziałku sytuacja powinna się poprawić. Niestety ja i znajomy nie damy rady przyjechać, mam shifta i muszę przyjśc do pracy :evil: . Może innym razem ;) Pozdro1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co powiecie zeby spotkac sie w jakims neutralnym miejscu np 2ego wrzesnia??? Niedziela ???? To z powodu ze Sylwek i koledzy sie wykruszyli ja jestem za :biggrin: :flesje: Moze skoczymy do Motor Museum ??? :flesje: :crossy: Jeszcze sie zgadamy :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To z powodu ze Sylwek i koledzy sie wykruszyli ja jestem za :bigrazz: :icon_twisted: Moze skoczymy do Motor Museum ??? :P :lalag: Jeszcze sie zgadamy :icon_mrgreen: OK niedziela!!! motor museum :)moze jeszcze kogos namowie:)od warunkeim ze pogoda dopisze, ale z tego co wiem to powinno byc ok:) :crossy: wstepnie mozemy pomyslec okolo g. 12ej??? no bo to po sobocie :crossy: :icon_razz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To z powodu ze Sylwek i koledzy sie wykruszyli ja jestem za :icon_razz: :biggrin: Moze skoczymy do Motor Museum ??? :biggrin: :bigrazz: Jeszcze sie zgadamy :icon_mrgreen:Małe pytanko. W PL mam pełne zniżki(OC) na wszystko co jeżdzi. Czy w UK mogę to wykorzystać?Jak tak to jakie firmy honorują nasze ;bezwypadkowe; i co należy zrobić.Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi