Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie to na jakiej wyspie mieszkasz? Czyżby w krainie mlekiem i miodem płynącej czyli IoM? Czy jakaś inna? Pozdro.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Niestety nie :biggrin: , ale ............... na rownie pieknej i uroczej Isle of Wight :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Kto byl to wie o czym mowie, kto nie byl niech zaluje, ale ...... ma jeszcze szanse naprawic swoj blad :)

ISRA: 27062
SREU: 614

Niestety nie :buttrock: , ale ............... na rownie pieknej i uroczej Isle of Wight :crossy: :P :icon_mrgreen:

Kto byl to wie o czym mowie, kto nie byl niech zaluje, ale ...... ma jeszcze szanse naprawic swoj blad :icon_twisted:

Ojjj czasem mogę Ciebie odwiedzić.. :crossy:

Ty nawet, czlowieku, nie wiesz jak sie ciesze ze w Southampton bedziesz !!!! :crossy: :buttrock:

Toc to rzut beretem na wspolne smiganie :icon_mrgreen:

Jak juz tylko bedziesz w jUKeju, to 15-16 wrzesnia jest duza impreza motocyklowa u mnie na wyspie :icon_mrgreen:

Mam nadzieje ze w tym terminie juz bedziesz na miejscu ???

Serdecznie zapraszam :icon_biggrin: :buttrock:

Ty nawet, czlowieku, nie wiesz jak sie ciesze ze w Southampton bedziesz !!!! :) :clap:

Toc to rzut beretem na wspolne smiganie :wink:

Jak juz tylko bedziesz w jUKeju, to 15-16 wrzesnia jest duza impreza motocyklowa u mnie na wyspie :wink:

Mam nadzieje ze w tym terminie juz bedziesz na miejscu ???

Serdecznie zapraszam :) :clap:

Wyjeżdżam 14, tak że 15 jestem na miejscu ale dopiero po południu,więc odpada.Zresztą mam do Ciebie numer fona to się dogadamy co i jak, bo ja bez motura będę :clap:

witam Panów

zaczyna sie wrzesien!!! wiec moze by tak wiekszy polski zlocik somewhere????

Co powiecie zeby spotkac sie w jakims neutralnym miejscu np 2ego wrzesnia??? Niedziela ????

jakies propo?

pozdrawiam

Boodzeeck

Edytowane przez budzik

Majkelpl-- ja i może dwóch ziomków wybieramy sie do ciebie na wyspę 1 wrzesnia. Mam nadzieję że oferta aktualna z twojej strony :) W niedzielę pracuję cały dzień ale postaram się załatwic sobie wolne do południa :).

Sylwek, przyjazd nadal aktualny ??? Moja oferta cacy czas aktualna :lalag:

Nie odzywasz sie a musze was jakos odebrac ??? :lapad:

Moze byscie przyjechali w piatek wieczorem i wtedy od rana w sobote czas na :crossy: a potem :lapad:

witam Panów

zaczyna sie wrzesien!!! wiec moze by tak wiekszy polski zlocik somewhere????

Znaczy sie na Isle of Wight :notworthy: :crossy: :notworthy:

Jestem za !!!! :lalag:

Edytowane przez majkelpl

Sylwek, przyjazd nadal aktualny ??? Moja oferta cacy czas aktualna :lalag:

Nie odzywasz sie a musze was jakos odebrac ??? :biggrin:

Moze byscie przyjechali w piatek wieczorem i wtedy od rana w sobote czas na :crossy: a potem :flesje:

Znaczy sie na Isle of Wight :banghead: :crossy: :D

Jestem za !!!! :lalag:

sorrki ale jestem po przeprowadzce i jak na razie nie mam netu. Od poniedziałku sytuacja powinna się poprawić. Niestety ja i znajomy nie damy rady przyjechać, mam shifta i muszę przyjśc do pracy :evil: . Może innym razem ;)

Pozdro1000

Co powiecie zeby spotkac sie w jakims neutralnym miejscu np 2ego wrzesnia??? Niedziela ????

To z powodu ze Sylwek i koledzy sie wykruszyli ja jestem za :biggrin: :flesje:

Moze skoczymy do Motor Museum ??? :flesje: :crossy:

Jeszcze sie zgadamy :(

To z powodu ze Sylwek i koledzy sie wykruszyli ja jestem za :bigrazz: :icon_twisted:

Moze skoczymy do Motor Museum ??? :P :lalag:

Jeszcze sie zgadamy :icon_mrgreen:

OK niedziela!!! motor museum :)

moze jeszcze kogos namowie:)

od warunkeim ze pogoda dopisze, ale z tego co wiem to powinno byc ok:)

:crossy:

wstepnie mozemy pomyslec okolo g. 12ej??? no bo to po sobocie :crossy: :icon_razz: ;)

To z powodu ze Sylwek i koledzy sie wykruszyli ja jestem za :icon_razz: :biggrin:

Moze skoczymy do Motor Museum ??? :biggrin: :bigrazz:

Jeszcze sie zgadamy :icon_mrgreen:

Małe pytanko. W PL mam pełne zniżki(OC) na wszystko co jeżdzi. Czy w UK mogę to wykorzystać?Jak tak to jakie firmy honorują nasze ;bezwypadkowe; i co należy zrobić.Pozdrawiam :bigrazz: