Kjujik Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Powszechnie wiadomo iż odchodzi się od przedwczesnych rezerwacji i dlatego rezerwuję:kjujik + kjujikowa - Sądejówka Może już kredensem zajedziemy ? :buttrock: :wink: :clap: EDIT:Kletniakowe fotki na kjujikowo-Odchodzących www stronie.Ciut podkradłem fotków Marcyśkowi - mam nadzieję że wybaczy :crossy: PozdrawiamKjujik Edytowane 18 Września 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Powszechnie wiadomo iż odchodzi się od przedwczesnych rezerwacji i dlatego rezerwuję:kjujik + kjujikowa - Sądejówka Może już kredensem zajedziemy ? :D :cool: :biggrin: EDIT:Kletniakowe fotki na kjujikowo-Odchodzących www stronie.Ciut podkradłem fotków Marcyśkowi - mam nadzieję że wybaczy :wink: PozdrawiamKjujik Jak już Kjujik pisze siebie + kjuijkowa to ani chybi trzeba jakieś spec miejsce szykować dla KREDENSA W SĄDEJÓWKOWYM GARAŻU!!!! Jak mus to mus!szerokościJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No nie!? Marian, nie masz wyjścia i twórz nową listę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No nie!? Marian, nie masz wyjścia i twórz nową listę!Będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ok, założę niedługo nowy temat i ruszamy z listą. Tylko nieco będziemy musieli zmienić warunki spotkania, więcej organizacji, znaczki, itp. i koniecznie jakas kwota składkowa....pewne doświadczenia uczą....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam. jesli bedziecie potrzebowali jakiejs pomocy [roznie bywa] w okolicach kotliny klodzkiej to mozecie na mnie liczyc. tworzycie fajna grupe.milo mi bylo was poznac :biggrin: jak cos - 502 342 832 lub 880 780 223pozdrawiam cala ekipe . nawet ktos mnie uwiecznil na jednej fotce hehepozdrawiam Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam. jesli bedziecie potrzebowali jakiejs pomocy [roznie bywa] w okolicach kotliny klodzkiej to mozecie na mnie liczyc. tworzycie fajna grupe.milo mi bylo was poznac ;) jak cos - 502 342 832 lub 880 780 223pozdrawiam cala ekipe . nawet ktos mnie uwiecznil na jednej fotce hehepozdrawiamKażda pomoc się przyda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ---ciach---więcej organizacji, znaczki, itp. i koniecznie jakas kwota składkowa....pewne doświadczenia---ciach---Kjujik chętnie podejmie się zaprojektowania znaczka zlotowego :icon_eek: Wbrew odchodzeniu od znaczków, składek i organizowania dezorganizacji :rolleyes: ps.Jakieś wieści o koszulkach ? W nieobraźliwych rozmiarach dla szczupłych inaczej ? :P PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No no widzę, że tworzy sie już komitet organizacyjny....ok, wrócimy do tematu niebawem, na razie za wcześnie na to bo będzie milon postów i tona spamu.....pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Kjujik chętnie podejmie się zaprojektowania znaczka zlotowego :eek: Wbrew odchodzeniu od znaczków, składek i organizowania dezorganizacji :flesje: ps.Jakieś wieści o koszulkach ? W nieobraźliwych rozmiarach dla szczupłych inaczej ? :notworthy: PozdrawiamKjujik Witam, Kjujik będziesz miał koszulkę uszytą na miarę, ale muszę mieć twoje wymiary czyli wzrost, klata i pas. Jak tylko podasz zamówimy. Mam nadzieję, że masz długą miarkę w domu. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam, Kjujik będziesz miał koszulkę uszytą na miarę, ale muszę mieć twoje wymiary czyli wzrost, klata i pas. Jak tylko podasz zamówimy. Mam nadzieję, że masz długą miarkę w domu. :)Miarkę zszyje mi żona z metrówką 5 metrową :PMoże by nie wyważać otwartych drzwi ... wyślę gotową koszulkę a magicy mi ją zadrukują ?Znalazlem sklep w którym szczupło się czuję a właściciel do mnie per chudzielec wali ...Może być z tą wysyłką ? pozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Miarkę zszyje mi żona z metrówką 5 metrową :)Może by nie wyważać otwartych drzwi ... wyślę gotową koszulkę a magicy mi ją zadrukują ?Znalazlem sklep w którym szczupło się czuję a właściciel do mnie per chudzielec wali ...Może być z tą wysyłką ? pozdrawiamKjujik Może tak być, z gościem ustalone, że wysyłasz swoją koszulkę a on zrobi nadruk, razem z naszymi ( włóż do paczki opis, że ma zrobić nadruk Virago - Kletno). P.H. ROBOPOL SP.J.UL. SłOWACKIEGO 8A46-022 KęPA pozdrawiam Kosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jeżeli da radę to zamawiam jedną koszulkę zlotową(rozmiar-XL),będę miał pamiątkę po tym sympatycznym spotkaniu. :icon_mrgreen: Przy okazji wielkie podziękowania dla organizatorów za super imprezkę i kolegi który w niedzielę rano podrzucił mnie z Sądejówki na górkę. :icon_razz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Pozdrowienia dla wszystkich :wink: Edytowane 20 Września 2007 przez zi.gi (wariat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Pozdrowienia dla wszystkich :buttrock:Witaj 'zi.giJak tam motór się sprawował w drodze powrotnej, porobiłeś już przy nim wszystko? szerokości Witaj 'zi.giJak tam motór się sprawował w drodze powrotnej, porobiłeś już przy nim wszystko? szerokościsorry wszystkim to miał być prv do zigirgo, a wyszło jak wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi