TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Wyladowalem klasycznym telemarkiem w domu, serdecznie wszystkich pozdrawiam i dzieki za wypasiona impreze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Kjujik pięknie dziękuje wszystkim za wyborną imprezę pomimo iz odchodzi się od imprez. Jedyny minus - nie było komu w ryja dać - towarzystwo doskonałe. Niestety zachorowałem w Kletniena wiadomo co, kto był ten widział maślane oczy jakimi się spozierało na GW. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dotarłem, dotarłem, jesteśmy w domu. Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę imprezka jak zwykle udana, specjalne podziękowania dla Ani i Lodka za pomoc i poświęcony mi czas. No i oczywiście podziękowania dla kolegów którzy pomogli mi doprowadzić moto do stanu używalności.Do domu dotarliśmy bez niespodzianek, pozdrowienia dla wszystkich od Renaty i Wariata.Do następnego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen14 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Również dotarłem szczęśliwie, dzięki za wspaniałą impreze, czekam oczywiście na zdjęcia z owieczką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Marcyśkowe fotki, miłego oglądania....http://picasaweb.google.pl/marcysiekgol/Kletno14160907r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Również dotarliśmy szczęśliwie dzięki za wspaniałą zabawę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 My też dojechaliśmy szczęśliwie do celu.Na dożynki braklo sił.Duże dzięki wszystkim za super zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Kosiny też dotarły w całości, po drodze jeszcze zaliczyliśmy Święto Wina w Środzie Śląskiej, ale że procentów mieliśmy pod dostatkiem we krwi, długo tam nie zabawiliśmy. Pozdrawiamy wszystkich, wielkie dzięki i do następnego spotkania. Gosia i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Obejżałam zdjęcia, widać, że fajna impreza była :banghead:Pierwoszów jako bizon mnie rozłożył na łopatki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Pierwoszów jako bizon mnie rozłożył na łopatki :icon_twisted: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Kjujik pięknie dziękuje wszystkim za wyborną imprezę pomimo iz odchodzi się od imprez. Jedyny minus - nie było komu w ryja dać - towarzystwo doskonałe. Niestety zachorowałem w Kletniena wiadomo co, kto był ten widział maślane oczy jakimi się spozierało na GW. PozdrawiamKjujik Ha, byłem i widziałem, sądzę że to ciężki :banghead: przypadek. W drodze powrotnej dopadł nas gość z Kalisza i oferował GW do sprzedania, dał namiar więc ci podaję :602336171 Bogdan. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 my tez juz w domku Marcys fotki wypas :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ale było fajnie!!!Dzięki wszystkim razem i każdemu z osobna :crossy: :flesje: za tańce - wygibańce, za przebierańce, za miłe rozmowy przy szklance :flesje: za to, że mogłam znów zobaczyć mordki Wasze kochane :notworthy: , te znane i dopiero co poznane... Do następnego :icon_twisted: lukkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Marcysiek, fotki doskonałe, zabawa też, atmosfera Kletna nie do opisania. Czekamy na rozpoczęcie sezonu w kwietniu. Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jeszcze jedno wszyscy chętni na koszulki z kletna proszę o wpis poczekamy do czwartku i zamówimy brakujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi