MariuszJ Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 bedzie blizej do wodopoju :icon_eek: :icon_eek: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jak już gdzieś pisałem, będę +1 (co najmniej)... i poproszę o miejsce gdzieś blisko... nie będę miał siły, ani moja Pani mnie nosić ( :) ) - łazić gdzieś na kwatery... :icon_exclaim: W ostateczności coś wybłagam u Wiedźmina... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 taaaaak tam z transportem do kwatery jest ciężko bo pod górke i ciemno jak duuuu.....ie :-)ale nic sie nie martw koledzy pomogą;-) UWAGA strauje w konkursie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&st=0 proszę o Wasze głosy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Z chęcią bym sie wybrał bo miałem Viagrę 1100 ale obecnie traja na Garbie 1600 niestety w niewielkim remoncie. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody i spokojnych przelotówJurek -traja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Uuuu, traja, no nie wiem, chyba że weźmiesz duży rozpęd to może dasz radę wjechać :P Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 przodem wjedziesza tyl zostanie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Co do uaktualnienia listy to ja X2 Snieżnik (niestety nie będe miał jajecznicy u szefowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 To tak dla formalności: krasnal+irkaa, nocleg nad garażem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 witam, dangel x2 oczywiście Sądejówka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 witam, dangel x2 oczywiście Sądejówka :biggrin:No widzę, że deklaracji przybywa, chyba juz czas tworzyc listę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam ! Jak zwykle z soboty na niedzielę tzn 15-16.09 x 1 Sądejówka :biggrin: PozdrawiamTadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Tadek tak patrzę na twoje zdjęcie i mam pytanko co to za bak????? możesz mi podesłać kilka fotek swojej Virówki? Edytowane 28 Maja 2007 przez qdlaty2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 co qudlaty nie pamietasz z kletna? :biggrin: :smile: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) coś tak słabo z pamięcią :P mój umysł tylu informacji nie zapisał na twardzielu a bak jest super coś takiego mi chodzi po globusie Edytowane 28 Maja 2007 przez qdlaty2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Czas w koncu podjac decyzje i sie wpisac ale to tylko formalnosc bzyk x 1 Sadejowka ,Dangel nie musisz sie juz obawiac o powroty beda spokojne zreszta odchodzi se od powrotow i dlatego bedzie tak jak postanowilem na wstepie :) :cool: :D :lalag: :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi