MariuszJ Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Priest666 my naszymi 535 pojedziemy pirwsi i po sprawie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A ja też lubię jeździć dostojnie i z fasonem. Jak szybko przejedziesz z zwłaszcza po mieście to nikt tych wyglansowanych chromów nie zobaczy i cała praca w garażu na psu budę.. :) A w niedzielę to miałem co robić przy moto po wycieczce w deszczu. Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A ja też lubię jeździć dostojnie i z fasonem. Jak szybko przejedziesz z zwłaszcza po mieście to nikt tych wyglansowanych chromów nie zobaczy i cała praca w garażu na psu budę.. :icon_mrgreen: A w niedzielę to miałem co robić przy moto po wycieczce w deszczu. Pozdrawiam,VYCo by temat nie zniknął w mrokach postów...zadam pytanie nieco odbiegające od tematu, czy ktoś z Viragowców wybiera się w czerwcu na Ukrainę pod dowództwem Kamandira Kulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Co by temat nie zniknął w mrokach postów...zadam pytanie nieco odbiegające od tematu, czy ktoś z Viragowców wybiera się w czerwcu na Ukrainę pod dowództwem Kamandira Kulika? KIedy jest termin bo mam planowa operacje kolana i potem poszpitalne l-4 i tak w ramach rehabilitacji moze bym podjal temat napisz na ile dni i w przyblizeniu jakies koszty bo nigdy nie bralem udzialu w takiej eskapadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 KIedy jest termin bo mam planowa operacje kolana i potem poszpitalne l-4 i tak w ramach rehabilitacji moze bym podjal temat napisz na ile dni i w przyblizeniu jakies koszty bo nigdy nie bralem udzialu w takiej eskapadzieTu jest wszystko opisane:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=898947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 KIedy jest termin bo mam planowa operacje kolana i potem poszpitalne l-4 i tak w ramach rehabilitacji moze bym podjal temat napisz na ile dni i w przyblizeniu jakies koszty bo nigdy nie bralem udzialu w takiej eskapadzieBzyku vel żeberko gdzie Ty chcesz jechać tak daleko bez nas oj niłednienieładnie??????????? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Bzyku vel żeberko gdzie Ty chcesz jechać tak daleko bez nas oj niłednienieładnie??????????? :DNo tak troche sie zagalopowalem z tym wyjazdem tak tylko pytalem no ale mysle ze i inni tez zainteresuja sie tym watkiem narazie sposobie sie co by was spotkac w koszelowce choc wszystko pod gore idzie mi jakos pozdrawiam.Ps bardzo mi milo ze dbacie o mnie co bym sam nigdzie nie jezdzil no ale z druuuuugggggiej strony kto mi zrobi taka kawwwwweeeeeeeee ala Borki Edytowane 13 Maja 2007 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No tak troche sie zagalopowalem z tym wyjazdem tak tylko pytalem no ale mysle ze i inni tez zainteresuja sie tym watkiem narazie sposobie sie co by was spotkac w koszelowce choc wszystko pod gore idzie mi jakos pozdrawiam.Ps bardzo mi milo ze dbacie o mnie co bym sam nigdzie nie jezdzil no ale z druuuuugggggiej strony kto mi zrobi taka kawwwwweeeeeeeee ala Borkijedrek mysli ze takkką kawęęęęę zrobi ci janek albo jaaaaa :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jezeli chodzi o kawe to nikt przekonywac mnie nie musi zapamietalem jej smak i aromat dokladnie nie wiem czy JK uda sie zachowac proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 MYŚLĘ, że proporcje to jego skryta tajemnica ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Czołem Marcysiek, Wojtek z tej strony, prosimy z Mirkiem o rezerwację 9 noclegów w Sądejówce oczywiście na wrzesień. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 taa Sądejówka, ta kawa z rana i jajecznica :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ta jajecznica i Bartic wpadający o 3 w nocy to jest to co lubie najbarbardziej inaczej być nie może zdecydowanie Sądejówka o tak???????//Pisze się oby trzema rękami o tak zdecydowanie tak????????/ :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 hue hue hue :biggrin: gdy kiedyś 'wpadnę' i popatrzę na zegarek i będzie 3 rano, to wypowiem tylko tyle... jan kalin! nu pagadi!* :biggrin: *czy jak to się pisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 w sądejówce najlepszy był Marek z poranną 45%kawą (Szkocką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi