Skocz do zawartości

Spotkanie Viragowców Kletno 2007

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że przygotwania oraganizacyjne nabrały tempa. Z tego co udało mi się podsumować grupa "Płónocna" będzie w składzie:

r+z Włocławek tel 504 455 644

mmm757 Świecie tel 501 163 476

qudlaty2004 Zgierz tel 510 282 003

cyklotron W-wa tel ...

kaka W-wa tel ...

Tomasz Milewski W-wa tel ...

viragoyama Brwinów tel 605 217 766

oktopus Kalisz tel ...

witas39 Sieradz tel ...

Dodatkowo nasi przewodnicy z Wrocławia:

bartic Wrocław tel 667 400 239

eksces Wrocław tel 508 067 868

Jeżeli o kimś zapomniałem to proszę o koretkę

Jestem za przyjęciem propozycji trasy zaproponowanej przez "r+z" (Zbyszka). Możemy jak i inni z W-wy się zgodzą dojechać do Zgierza by niepotrzebnie nie mnożyć punktów zbornych co może opóźnić naszą podróż.

Mam propozycję dla Viragowców z W-wy by dojechać do Łodzi przez Skierniewice. Droga jest dobrej jakości i nie ma dużego ruchu w tym kierunku. do godziny 15.00 jest spokojnie, później droga jest zatłoczona wracającymi z W-wa ale to nam nie grozi bo wyjedziemy wcześniej. Z w-wy jedzie się prosto jak w mordę strzelił Alejami Jerozolimskimi, które ciągną się aż do Pruszkowa. Potem jest Brwinów gdzie dołączyłbym do Was.

Nie proponuję trasy przez Sochaczew bo jest to dość niebezpieczny odcinek i pełno na nim wariatów drogowych. Świadczy o tym również "czarny punkt" straszący wrakiem samochodu.

Proszę o Wasze zdanie.

Pozdrawiam,

Widzę, że przygotwania oraganizacyjne nabrały tempa. Z tego co udało mi się podsumować grupa "Płónocna" będzie w składzie:

cyklotron W-wa tel ...

kaka W-wa tel ...

Tomasz Milewski W-wa tel ...

oktopus Kalisz tel ...

witas39 Sieradz tel ...

Jestem za przyjęciem propozycji trasy zaproponowanej przez "r+z" (Zbyszka). Możemy jak i inni z W-wy się zgodzą dojechać do Zgierza by niepotrzebnie nie mnożyć punktów zbornych co może opóźnić naszą podróż.

Mam propozycję dla Viragowców z W-wy by dojechać do Łodzi przez Skierniewice. Droga jest dobrej jakości i nie ma dużego ruchu w tym kierunku. do godziny 15.00 jest spokojnie, później droga jest zatłoczona wracającymi z W-wa ale to nam nie grozi bo wyjedziemy wcześniej. Z w-wy jedzie się prosto jak w mordę strzelił Alejami Jerozolimskimi, które ciągną się aż do Pruszkowa. Potem jest Brwinów gdzie dołączyłbym do Was.

Nie proponuję trasy przez Sochaczew bo jest to dość niebezpieczny odcinek i pełno na nim wariatów drogowych. Świadczy o tym również "czarny punkt" straszący wrakiem samochodu.

Proszę o Wasze zdanie.

Pozdrawiam,

A ja bede czekał z niecierpliwoscia na was w Kletnie....Musze byc nieco wcześniej....

może być i przez Skierniewice(trochę znam tą trasę) i chętnie dołączę do grupy :wink:

radzę jeszcze wziąć pod uwagę tankowanie po trasie, bo nie wiem jak inne Virażki ale moja bez uruchamiania rezerwy potrzebuje papu co 220.kilometrów :bigrazz:

mój tel.501 277 310

Zasięg Virażek to niestety problem wszystkich. Mniej więcej zasięg 535, 750 i 1100 jest podobny. Z W-wy do Zgierza wystarczy a tam wszyscy zalejemy zbiorniki pod korek. A potem co 200 km przystanek na uzupełnienie paliwa i rozporostowanie kości.

Na wysokości Brwinowa (bo miasto jest lekko w bok) jest dość duża stacja paliw niebieska Petrochemia Płock po prawej stronie jadąc na Skierniewice. Jedyna stacja Petrochemii w okolicy, nie spoób jej nie zauważyć. Jeżeli nie macie nic przeciwko to możemy tam się spotkać. Będę czatował w widocznym miejscu :) Łykniemy sobie po puszce Coli na otrzeźwienie i w drogę.

Pozdrawiam,

witam,

jestem z wrocka i chętnie z bartickiem i ekscessem wyjedziemy po was.

miejsce spotkania przed wrockiem jeszcze ustelę z kolegami.

mój tel 783 585 207 (simplus)

PS

tankowanko możlna załatwić na wylocie wrocławia lub 33km za wrockiem bo tam jest zawsze taniej i dobra benza

Edytowane przez dangel

cyklotron W-wa tel ...

kaka W-wa tel ...

Tomasz Milewski W-wa tel .602771333..

oktopus Kalisz tel ...

witas39 Sieradz tel ...

Proszę o Wasze zdanie.

Pozdrawiam,

Witam najlepsza grupe, dosc jak widac dobrze zorganizowana mam prosbe o wpisanie mnie na te jaskinie i mam pytanie czy nie mozna znalezc jednego pokoju dla parki w sadejowce rozumiecie nie chce sie czuc jak odmieniec i mieszkac z dala od innych a z kobieta tez nie chce spac w sali wieloosobowej ludzie sie poija i wiecie jak to bywa a ma byc to przeciez fajne i mile spotkanie tak ze jezeli bym mogl prosic to bardzo bym chcial prosze o dopisanie mojego nr 602771333

Witam najlepsza grupe, dosc jak widac dobrze zorganizowana mam prosbe o wpisanie mnie na te jaskinie i mam pytanie czy nie mozna znalezc jednego pokoju dla parki w sadejowce rozumiecie nie chce sie czuc jak odmieniec i mieszkac z dala od innych a z kobieta tez nie chce spac w sali wieloosobowej ludzie sie poija i wiecie jak to bywa a ma byc to przeciez fajne i mile spotkanie tak ze jezeli bym mogl prosic to bardzo bym chcial prosze o dopisanie mojego nr 602771333

Chyba da radę....dam Ci znac czy na pewno, ale myśłe, że raczej tak....

Dopiero teraz zorientowałem się, że w złym topicu napisałem...

To zapytam tu jeszcze raz:

Jakby ktoś leciał od strony Częstochowy w kierunku Opola i dalej do Kletna - chętnie dołączę. Tylko, że ja raczej dopiero w sobotę...

Chociaż jest jeszcze iskierka nadziei na piątek...

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Tak w kwestii uzupełnienia danych kontaktowych podaję co nastepuje:

Grupa "Północ"

cyklotron W-wa tel 502 448 082

kaka W-wa tel 501 277 310

Tomasz Milewski W-wa tel 602771333

oktopus Kalisz tel ...

witas39 Sieradz tel ...

Dodatkowo nasi przewodnicy, ochotnicy :) z Wrocławia:

dangel Wrocław tel 783 585 207

pierwszow Wrocław tel ...

Podziękowania dla dangela i pierwszowa za deklarację pomocy przy pokonywaniu Wrocka,

Jakby co to mamy aż czterech pomagierów, no,no ale fajnie. Będziemy w kontakcie.

(Ale fajnie z tymi kolorkami :D )

Pozdrawiam,

Przewodnicy ze stony wschodniej już są.Ja mogę poprowadzić stonę północną.Proponuje spotkanie 10km przed Wrocławiem w Wiszni Małej przy barze turysta.Godzinę ustalimy. :P

Przepraszam, że przekręciłęm Twojego nika na liście oraganizacyjnej grupy "Północ". Przy kolejnej aktualizacji się poprawię.

Dzięki za pomoc

Hej,

Przewodnicy ze stony wschodniej już są.Ja mogę poprowadzić stonę północną.Proponuje spotkanie 10km przed Wrocławiem w Wiszni Małej przy barze turysta.Godzinę ustalimy. :)

Zapytam się nieśmiało ;) A czy można inną niż Yamaha. :D :P :icon_mrgreen:

spotkanie jest dla miłośników Virago a nie tylko dla posiadaczy więc wpadaj jeżeli chcesz pozdrawiam

bić nie będziemy jedynie pić;-)

To w takim razie kiedy i gdzie będziecie :crossy: przez łaseczek ;) :buttrock: w stronę wrocka a sądzę iż uda mi się dołączyć :lalag: :notworthy: