ViragoYama Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Widzę, że przygotwania oraganizacyjne nabrały tempa. Z tego co udało mi się podsumować grupa "Płónocna" będzie w składzie: r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qudlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel ...kaka W-wa tel ...Tomasz Milewski W-wa tel ...viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... Dodatkowo nasi przewodnicy z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868 Jeżeli o kimś zapomniałem to proszę o koretkę Jestem za przyjęciem propozycji trasy zaproponowanej przez "r+z" (Zbyszka). Możemy jak i inni z W-wy się zgodzą dojechać do Zgierza by niepotrzebnie nie mnożyć punktów zbornych co może opóźnić naszą podróż. Mam propozycję dla Viragowców z W-wy by dojechać do Łodzi przez Skierniewice. Droga jest dobrej jakości i nie ma dużego ruchu w tym kierunku. do godziny 15.00 jest spokojnie, później droga jest zatłoczona wracającymi z W-wa ale to nam nie grozi bo wyjedziemy wcześniej. Z w-wy jedzie się prosto jak w mordę strzelił Alejami Jerozolimskimi, które ciągną się aż do Pruszkowa. Potem jest Brwinów gdzie dołączyłbym do Was.Nie proponuję trasy przez Sochaczew bo jest to dość niebezpieczny odcinek i pełno na nim wariatów drogowych. Świadczy o tym również "czarny punkt" straszący wrakiem samochodu.Proszę o Wasze zdanie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Widzę, że przygotwania oraganizacyjne nabrały tempa. Z tego co udało mi się podsumować grupa "Płónocna" będzie w składzie: r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qudlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel ...kaka W-wa tel ...Tomasz Milewski W-wa tel ...viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... Dodatkowo nasi przewodnicy z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868 Jeżeli o kimś zapomniałem to proszę o koretkę Jestem za przyjęciem propozycji trasy zaproponowanej przez "r+z" (Zbyszka). Możemy jak i inni z W-wy się zgodzą dojechać do Zgierza by niepotrzebnie nie mnożyć punktów zbornych co może opóźnić naszą podróż. Mam propozycję dla Viragowców z W-wy by dojechać do Łodzi przez Skierniewice. Droga jest dobrej jakości i nie ma dużego ruchu w tym kierunku. do godziny 15.00 jest spokojnie, później droga jest zatłoczona wracającymi z W-wa ale to nam nie grozi bo wyjedziemy wcześniej. Z w-wy jedzie się prosto jak w mordę strzelił Alejami Jerozolimskimi, które ciągną się aż do Pruszkowa. Potem jest Brwinów gdzie dołączyłbym do Was.Nie proponuję trasy przez Sochaczew bo jest to dość niebezpieczny odcinek i pełno na nim wariatów drogowych. Świadczy o tym również "czarny punkt" straszący wrakiem samochodu.Proszę o Wasze zdanie. Pozdrawiam,A ja bede czekał z niecierpliwoscia na was w Kletnie....Musze byc nieco wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No i git, może być przez Skierniewice, mój numer : 502448082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 może być i przez Skierniewice(trochę znam tą trasę) i chętnie dołączę do grupy :wink: radzę jeszcze wziąć pod uwagę tankowanie po trasie, bo nie wiem jak inne Virażki ale moja bez uruchamiania rezerwy potrzebuje papu co 220.kilometrów :bigrazz: mój tel.501 277 310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zasięg Virażek to niestety problem wszystkich. Mniej więcej zasięg 535, 750 i 1100 jest podobny. Z W-wy do Zgierza wystarczy a tam wszyscy zalejemy zbiorniki pod korek. A potem co 200 km przystanek na uzupełnienie paliwa i rozporostowanie kości. Na wysokości Brwinowa (bo miasto jest lekko w bok) jest dość duża stacja paliw niebieska Petrochemia Płock po prawej stronie jadąc na Skierniewice. Jedyna stacja Petrochemii w okolicy, nie spoób jej nie zauważyć. Jeżeli nie macie nic przeciwko to możemy tam się spotkać. Będę czatował w widocznym miejscu :) Łykniemy sobie po puszce Coli na otrzeźwienie i w drogę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) witam, jestem z wrocka i chętnie z bartickiem i ekscessem wyjedziemy po was. miejsce spotkania przed wrockiem jeszcze ustelę z kolegami. mój tel 783 585 207 (simplus) PStankowanko możlna załatwić na wylocie wrocławia lub 33km za wrockiem bo tam jest zawsze taniej i dobra benza Edytowane 7 Marca 2007 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Widzę, że przygotwania oraganizacyjne nabrały tempa. Z tego co udało mi się podsumować grupa "Płónocna" będzie w składzie: r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qudlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel ...kaka W-wa tel ...Tomasz Milewski W-wa tel .602771333..viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... Dodatkowo nasi przewodnicy z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868 Jeżeli o kimś zapomniałem to proszę o koretkę Jestem za przyjęciem propozycji trasy zaproponowanej przez "r+z" (Zbyszka). Możemy jak i inni z W-wy się zgodzą dojechać do Zgierza by niepotrzebnie nie mnożyć punktów zbornych co może opóźnić naszą podróż. Mam propozycję dla Viragowców z W-wy by dojechać do Łodzi przez Skierniewice. Droga jest dobrej jakości i nie ma dużego ruchu w tym kierunku. do godziny 15.00 jest spokojnie, później droga jest zatłoczona wracającymi z W-wa ale to nam nie grozi bo wyjedziemy wcześniej. Z w-wy jedzie się prosto jak w mordę strzelił Alejami Jerozolimskimi, które ciągną się aż do Pruszkowa. Potem jest Brwinów gdzie dołączyłbym do Was.Nie proponuję trasy przez Sochaczew bo jest to dość niebezpieczny odcinek i pełno na nim wariatów drogowych. Świadczy o tym również "czarny punkt" straszący wrakiem samochodu.Proszę o Wasze zdanie. Pozdrawiam, Witam najlepsza grupe, dosc jak widac dobrze zorganizowana mam prosbe o wpisanie mnie na te jaskinie i mam pytanie czy nie mozna znalezc jednego pokoju dla parki w sadejowce rozumiecie nie chce sie czuc jak odmieniec i mieszkac z dala od innych a z kobieta tez nie chce spac w sali wieloosobowej ludzie sie poija i wiecie jak to bywa a ma byc to przeciez fajne i mile spotkanie tak ze jezeli bym mogl prosic to bardzo bym chcial prosze o dopisanie mojego nr 602771333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam najlepsza grupe, dosc jak widac dobrze zorganizowana mam prosbe o wpisanie mnie na te jaskinie i mam pytanie czy nie mozna znalezc jednego pokoju dla parki w sadejowce rozumiecie nie chce sie czuc jak odmieniec i mieszkac z dala od innych a z kobieta tez nie chce spac w sali wieloosobowej ludzie sie poija i wiecie jak to bywa a ma byc to przeciez fajne i mile spotkanie tak ze jezeli bym mogl prosic to bardzo bym chcial prosze o dopisanie mojego nr 602771333Chyba da radę....dam Ci znac czy na pewno, ale myśłe, że raczej tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Przewodnicy ze stony wschodniej już są.Ja mogę poprowadzić stonę północną.Proponuje spotkanie 10km przed Wrocławiem w Wiszni Małej przy barze turysta.Godzinę ustalimy. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dopiero teraz zorientowałem się, że w złym topicu napisałem...To zapytam tu jeszcze raz:Jakby ktoś leciał od strony Częstochowy w kierunku Opola i dalej do Kletna - chętnie dołączę. Tylko, że ja raczej dopiero w sobotę... Chociaż jest jeszcze iskierka nadziei na piątek... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Tak w kwestii uzupełnienia danych kontaktowych podaję co nastepuje: Grupa "Północ" r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qudlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel 502 448 082kaka W-wa tel 501 277 310Tomasz Milewski W-wa tel 602771333viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... Dodatkowo nasi przewodnicy, ochotnicy :) z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868dangel Wrocław tel 783 585 207pierwszow Wrocław tel ... Podziękowania dla dangela i pierwszowa za deklarację pomocy przy pokonywaniu Wrocka,Jakby co to mamy aż czterech pomagierów, no,no ale fajnie. Będziemy w kontakcie. (Ale fajnie z tymi kolorkami :D ) Pozdrawiam, Przewodnicy ze stony wschodniej już są.Ja mogę poprowadzić stonę północną.Proponuje spotkanie 10km przed Wrocławiem w Wiszni Małej przy barze turysta.Godzinę ustalimy. :P Przepraszam, że przekręciłęm Twojego nika na liście oraganizacyjnej grupy "Północ". Przy kolejnej aktualizacji się poprawię.Dzięki za pomoc Hej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 no no grupa północ - nie qudlaty2004 tylko qdlaty2004 ;-) pozdrawiam i nie gniewam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Przewodnicy ze stony wschodniej już są.Ja mogę poprowadzić stonę północną.Proponuje spotkanie 10km przed Wrocławiem w Wiszni Małej przy barze turysta.Godzinę ustalimy. :)Zapytam się nieśmiało ;) A czy można inną niż Yamaha. :D :P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) spotkanie jest dla miłośników Virago a nie tylko dla posiadaczy więc wpadaj jeżeli chcesz pozdrawiambić nie będziemy jedynie pić;-) Edytowane 8 Marca 2007 przez qdlaty2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 spotkanie jest dla miłośników Virago a nie tylko dla posiadaczy więc wpadaj jeżeli chcesz pozdrawiambić nie będziemy jedynie pić;-)To w takim razie kiedy i gdzie będziecie :crossy: przez łaseczek ;) :buttrock: w stronę wrocka a sądzę iż uda mi się dołączyć :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi