tom. Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to informuje, że zostają jeszcze dwa dni MCN London Motorcycle Show. Gdzie można kupić dokładnie wszystko zwiazane z motocyklami i po promocyjnych cenach (przynajmniej było tak w tamtym roku) a do tego nowe modele motocykli, nie do końca ubrane laski i wiele innych atrakcji.Ja wybieram się jutro. Edytowane 2 Lutego 2007 przez tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Takiemu to dobrze...Nam pozostaje co najwyżej Londek Zdrój :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 I co faktycznie tam mozna kupic jakies skorzane ubranko taniej niz u nas w PL ?Jesli tak to podeprzyj sie jakims przykladem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Co do ubrań i kasków to było dużo promocji, ale nie byłem tam po ciuchy więć cen nie pamiętam. Jedynie co zwróciło moją uwagę to Shoei XR1000 w różnych malowaniach w cenie około 150 funtów. Co do motocykli to nie było tylu wystawców co rok temu więc jestem trochę zawiedziony. Jedyne stoiska z pełnym asortymentem firm to KTM i BMW. Laski gdzieś sie pochowały i ogólnie raczej nie było zachwycajaco. Jak za rok będzie w tym samym miejscu to odpada. Wjazd na impreze 16 funtów, parking motocykle -free, samochody 9funtów -za 5 godzin. Ale jak ktoś pojechał kupić ciuchy to powinien być happy, ja chciałem przypasować się do jakiegoś nowego moto więc stąd moje odczucia. Edytowane 6 Lutego 2007 przez tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Jeżeli malowany XR1000 faktycznie był do kupienia za 150 funtów to już żałuję, że mnie tam nie było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lehoom Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Elo. Dobrze ze piszesz ze taka lipa tam byla. Mialem zamiar tam uderzyc ale choroba mnie powalila. Ale tydzien w czesniej bylem na Superbike Show w Alexandra Palace. Bylo git poza tym ze bylem chory i dotarlem tam ok. 5pm a zamykali o 6pm. Zdazylem obskoczyc calosc i nagrac film nt. Custom Bike`ow oraz ciekawostke w formie grajacego motocykla. to byla chyba reklamowka JL Audio - Kawa ZX9 bodajze, w zbiorniku glosnik ok 20-25cm, w owiewkach kilka lbu kilkanascie mniejszych , neony, i to wszystko gralo zaj...cie glosno, taka dyskoteka na 2 kolach. Zbyt wiele ciekawych maszyn to tam nie bylo, oprocz ok.20 maszyn z torow wyscigowych - Ducati, Suzi itd. Hayabusa do drag-racing`u, Goldwing Trike. ALe dalo sie przezyc. Laski byly super, szczegolnie te ubrane w 10%. Harley`e byly super, ale Harley`e zawsze sa extra weic nie ma co sie podniecac. Bylo sporo stoisk z ciuchami, akcesoriami itd. ale nei wnikalem w ceny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi