Vengeance Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Ma ktoś może jakieś książki o np. naprawie Jawy 50.Jesli tak to prosze o tytuly i autorow.Mozna jeszcze coś takiego kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ma ktoś może jakieś książki o np. naprawie Jawy 50. Czesc :DMozesz kupic ksiazke "Motorowery Romet. Obsluga i naprawa" W Ogarze zastosowany byl silnik 223 z Jawy 50 i w tej ksiazce masz dokladnie opisany ten silnik' date=' jego naprawy, elementy itp. Ja dzieki niej duzo zrobilem. http://www.wkl.com.pl/oferta.php?kd=1&dzial=1&id=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Rzeczywiście - ta książka jest super - ja swojego ogara też dzieki niej pierwszy raz po rozłożeniu - złożyłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Książka o rometach to jedyne materiały jakie udało mi się znaleźć. W internecie można znaleźć kilka schematów ale to już nie to. Nigdy nie widziałem żadnej literatuty o jawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ja mam oryginalna ksiazke (tzn xero) o Jawce 50. Dawali to przy sprzedazy. Sa dane eksploatacyjne, o naprawie np silnika nie ma za duzo. http://www.jawa-micek.prv.pl/ - tutaj znajdziesz pare rzeczy, na nich sie wzorowalem na poczatku renowacji. PZDRJak chcesz miec ta ksiazke co ja to daj info na PW to sie dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 a już myślałem że ta stronka jest nikomu niepotrzebna :wink: Ps. Cypherius, wysłałem Ci maila PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Witam wszystkich - to jest moj pierwszy post :wink:----------------------------------------------Ja mam ksiazke do jawki - do mustanga 23 i 23a - ksiazka ta to katalog wszystkich czesci jakie sa w tym motorku (kazda srubka i uszczelka) jest tam tez wszystko rozrysowane jka co rozebrac.Jak by kogos interesowaly jakies konkretne elemety to moge zeskanowac i podeslac.Ale uprzedzam ze mam kiepski skaner :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcbigfoot Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Poniżej masz linka.http://tomi.sm.pl/jawa50/Jawa50/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi