igner Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam!widziałem ostatnio u znajomego-miał właśnie zamonotowane z przodu skierowane w dół-nie pamietam dokładnie-chyba na gmolach- też fajnie wyglądały ale te u Krisa bardziej efektownie wyglądały-może ze względu na styl jego sprzętu ale masz racje pomysłów jest napewno wiele! myślałem też u siebie zamontować ale moje moto chyba jest zamałe na takie cosik i śmiesznie by to wyglądalo chyba i narazie się wstrzymuje dlatego nie odpowiem Ci-bo sam nie wiem zresztą gdzie można kupić fajne i pożadne fanfary na allegro! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 No to musze sie Wam pochwalic.Nabylem droga kupna w USA zajebiste fanfary METALOWE i je zamontowalem SAM :icon_rolleyes: w moim dragu.Szukalem dlugo róznych mozliwych miejsc i w koncu zamontowalem je na ...... gmolach po jednym na strone a kompresor umiescilem pod głowka ramy obok fabrycznego klaksonu.Musze wam powiedziec ze zarówno wyglad jak i dziwek jest porazajacy. Ludzie reaguja jakby ich cos mialo przejechac a i fajnie sie te chromowane fanfary prezentuja.Czolem, Michał Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 No to jeszcze musisz tylko fotki wrzucic, zebysmy mogli zobaczyc jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Czyzby Konrad sie odezwal ??? :( Fotki zrobie jak aparat odzyskam od kolegi i pewnie wrzuce do fotosika :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja też myślę o fanfarach, też planuję je przymocować do gmoli, ciekaw jestem jak to wygląda u Majkela, a sprężarka faktycznie mogłaby również służyć do pompowania kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Jeszcze Panowie, chwilka cierpliwosci, bo aparat juz mam a teraz jeszcze ........... tylko kabelek do kompa !!!! :biggrin: Zapodam zdjecia bo na gmolach te tuby naprawde fajnie wygladaja :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fate Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A jak byś jeszcze podał gdzie je kupiłeś, za ile itp. to była by już pełnia szczęścia... Niecierpliwie czekam na foty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Prze bardzo :) Na Ebayu w USA ...... :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fate Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 co z tymi obiecanymi fotkami? Widziałem fajne dwie "Fanfary" :) w twoim albumie, ale nie były przytwierdzone do gmoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Sorry ;) brak kabelka do komputera skutecznie eliminuje mi pokazanie tych WLASCIWYCH fanfar :crossy: Kurde, caly dom przewiskalem i nie ma ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 majkelpl napisał:Kurde, caly dom przewiskalem i nie ma Zacznij szukać w ogródku :icon_mrgreen: albo pożycz od kumpla, będzie szybciej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No wlasnie problem w tym ze aparat z kabelkiem pozyczylem kumplowi :D Aparat dostalem a kabelka ni ma ;) A moze rzeczywiscie w ogródku ? :P Tylko pewnie bazant mogl go z robalem pomylic i juz pewnie zezarl .... :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No i w koncu udalo mi sie zgrac zdjecia na kompa i pokazuje jak mam zamontowane fanfary :) Mam nadzieje ze da sie ogladac na fotosiku :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ty miales prostowana rame w tym dragu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Fanfarki fajna sprawa. Przede wszystkim na paradach jeżeli jeździ sie w grupie. No i jak już wspominali koledzy wcześniej w celu odstraszania zwierząt (psy, koty a nawet krowy drą jak na speedzie:-) oraz niedzielnych bądź niedowidzących kierowców.Posiadałem je w poprzednim moto: KAWASAKI LTD 454.Sprężarka wpięta w miejsce starego klaksonu (na amortyzatorku gumowym), natomiast fanfarki, poniżej tuż pod oryginalną osłonką. Wyglądało to zawodowo i spisywało się bezawaryjnie.W komplecie jest tez przekaźnik, który polecam zamontować bo nie za dużo z tym pracy a działać będzie pewniej i dłużej.Z resztą oceńce sami:http://www.kalisz.mm.pl/~szpadi/101_0635.JPGhttp://www.kalisz.mm.pl/~szpadi/101_0636.JPGhttp://www.kalisz.mm.pl/~szpadi/101_0637.JPG Montaż zajął mi ok. 2 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi