johny Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Prałat: bo można mieć cuś z silnikiem od TIRa A wiesz co, Prałat ... Ty wcale nie głupio gadasz! Taaak... takie moto z TIR-owym silnikiem to byłoby cuś! :banghead: :( :eek: DZIĘKI! Już mam cel w życiu!Czy ktoś ma może namiar na tani silnik od TIRA? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Prałat: bo można mieć cuś z silnikiem od TIRa A wiesz co, Prałat ... Ty wcale nie głupio gadasz! Taaak... takie moto z TIR-owym silnikiem to byłoby cuś! :banghead: :( :eek: DZIĘKI! Już mam cel w życiu!Czy ktoś ma może namiar na tani silnik od TIRA? :biggrin:A proszę Cię bardzo - http://www.scigacz.pl/zdjecia/F/gallery/ak...pom_V8.jpg.htmlRapom V8 (google proponuje jeszcze więcej, polecam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A proszę Cię bardzo - http://www.scigacz.pl/zdjecia/F/gallery/ak...pom_V8.jpg.htmlRapom V8 (google proponuje jeszcze więcej, polecam).Wygląda jak pojazd do poruszania się po marsjańskiej planecie "kylo kylo" :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Wygląda jak pojazd do poruszania się po marsjańskiej planecie "kylo kylo" :lapad:Bo to taka wydumka, ale spamujemy w tym momencie :) Błagam o wybaczenie :icon_idea: .XVZ1300 na pierwszy motocykl??? Nie wiem, może masz wrodzone zdolności i poradzisz sobie. Osobiście zrobiłbym inaczej. 25/27 tysi, to trochę mało na XVZ w idealnym stanie, a skoro ma to być moto docelowe, to koniecznie musiałby być ideał. Zatem Drag na początek, by się wjeździć, przekonać, czy nie mam słomianego zapału... a potem dociułać grosza i znaleźć Royala :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 A proszę Cię bardzo - http://www.scigacz.pl/zdjecia/F/gallery/ak...pom_V8.jpg.htmlRapom V8 (google proponuje jeszcze więcej, polecam). WYMIĘKŁEM ! :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fate Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Trochę odkurzę temat... Sprawa już załatwiona - mam Drag Stara 1100 - i jestem super zadowolony. :buttrock: Prowadzi mi się to bardzo dobrze :crossy:! Jeszcze muszę tylko alarm podłączyć i jazda. Przy okazji - może mi ktoś z was powie, czy Drag Star ma gaszenie slinika masą, czy poprzez odcięcie plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Gratuluję zakupu. Godziwy sprzęt. Wrzucaj jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Przepraszam, że wcinam się do wątku ze spamem :) .Jeśli ktoś z was był jednak zainteresowany dosiadaniem fajnej i niepowtarzalnej XVZ to planuję właśnie zmianę swojej XVZ 1300 MM (Model Millenium- tylko 1500 sztuk na świecie) .FOTKI TUTAJI TUTAJ .Oczywiście cena nie może być niska, ale to już ew. na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi