Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Czolem! Taniej promem niz tunelem.I o dziwo taniej z Dunkierki do Dover niz z Calais do Dover (Calais jest blizej Anglii, wiec mniejszy dystans do pokonania przez morzem). Pozdro Hejka,Ostatnio jak sprawdzałem to jednak taniej było i to dość znacznie z Calais niż z Dunkierki...ale te ceny rządzą się jakimiś dziwnymi zasadami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czolem! Moze sie to zmienilo. Dawno nie sprawdzalem. Jak jechalem rok temu do Anglii, to bilet z Calais byl 2,5 raza drozszy od tego z Dunkierki...Cena dla jednej osoby z motocyklem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czolem! Moze sie to zmienilo. Dawno nie sprawdzalem. Jak jechalem rok temu do Anglii, to bilet z Calais byl 2,5 raza drozszy od tego z Dunkierki...Cena dla jednej osoby z motocyklem. Pozdrawiam Spox, Jak już gdzieś wspomniałem te ceny naprawdę rządzą się własnymi prawami więc wszystko jest możliwe. Ostatnio ile razy nie sprawdzałem to Calais było dość znacznie tańsze od Dunkierki...pewnie za jakiś czas znowu się to zmieni :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jak ja jechałem w zeszłym roku, to najtaniej wyszedł mnie bilet z boulogne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jak ja jechałem w zeszłym roku, to najtaniej wyszedł mnie bilet z boulogne.Tu się zmienia jak w kalejdoskopie. Niemal codzienie sprawdzam ceny połączeń i te najatrakcyjniejsze w tej chwili są z Calais. Jest dwóch przewoźników i czasem jeden ma lepszą ofertę a innym razem drugi...niech się biją o klienta, wszak niedługo tam zajedziemy :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi