Grzesiek.M Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja zaglądam :) Aczkolwiek ruch niewielki w tej części forum meniol wiek zmień w profilu bo trzynastolatek na VN to raczej nie pojedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Faktycznie cisza. A to może wina pogody ? :icon_mrgreen: . Panowie ruszta się w końcu :notworthy:. A jeśli latacie to może ktoś opisze gdzie można się wybrać na jakiś fajny wypadzik bo Pan Krecik zapowiada poprawę. Ja zakupiłem ostatnio parę literków oleju :biggrin: i trzeba by to wypalić, no jak mi silnik wytrzyma do końca sezonu, bo ostatnio coś zaczyna pukać i klekotać. A właściwie czy ktoś może robił remonta w 1500. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Wszyscy twardziele na vulcanach pomykają i nie mają czasu na forum siedzieć. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 HAHAHA chyba tak , ja wczoraj dostałem troszkę deszczyku. Nawet gacie po tacie były mokre :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek8811 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam wszystkich ujeżdżaczy VN-ów i życzę udanego sezonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witaj Jacku. Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suavec Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam Wszystkich Vulcanowców dołączam i ja do Waszej grupy... VROC 30956 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam i ja tak mało nas na drogach widać VROC29561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 mało nas oj mało i nie wiem dlaczego wszyscy są sceptycznie nastawieni do vulcanów;> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja bym się raczej nie zgodził. Jeśli chodzi o używane armatury to właśnie Vulcanów jeździ chyba najwięcej w moim regionie BTW moim zdaniem wszystko przez chu...y marketing Kawasaki w naszym pięknym kraju. Na przykład w Białymstoku mamy Aprille a nie mamy Kawasaki :banghead: Aprille mijałem na mieście jeden jedyny raz i to był akurat egzemplarz z jazdy testowej. Ile kawasaki lata w każdym większym mieście to chyba wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ... wszystko przez chu...y marketing Kawasaki w naszym pięknym kraju. ... Chyba coś w tym jest. Polityka marketingu i sprzedaży kawy w Polsce jest dość dziwna i niezrozumiała. Wydaje się, że importer nie ma pomysłu, jak to dobrze zrobić. A może liczy na marketing bezpośredni tzn. na głoszenie dobrej opinii o kawach przez ich użytkowników? Jest jednak plus takiej sytuacji - jeździmy na raczej unikalnych :wink: sprzętach, które bardziej się rzucają w oczy niż reszta japońskich cruiserów. BTW w "M jak miłość" pojawia się vn 800. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja od prawie roku jak jeżdżę vulcanem jestem dumny z tego że wyróżniam się z tłumu shadowek, virago i dragstarów. A na swoją kawę złego słowa nie dam powiedzieć Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja od prawie roku jak jeżdżę vulcanem jestem dumny z tego że wyróżniam się z tłumu shadowek, virago i dragstarów. A na swoją kawę złego słowa nie dam powiedzieć I tak trzymać Koleżko ja już śmigam trzeci rok i zrobione 50000 km jak dotąd super moto!!! pozdrawiam bodzio61. Ja bym się raczej nie zgodził. Jeśli chodzi o używane armatury to właśnie Vulcanów jeździ chyba najwięcej w moim regionie BTW moim zdaniem wszystko przez chu...y marketing Kawasaki w naszym pięknym kraju. Na przykład w Białymstoku mamy Aprille a nie mamy Kawasaki :banghead: Aprille mijałem na mieście jeden jedyny raz i to był akurat egzemplarz z jazdy testowej. Ile kawasaki lata w każdym większym mieście to chyba wiadomo. Jak naliczyłem to w Szczecinie jest ok.10 vn800 reszta to intruzy, dragi,vtxy ale za to plastiki większość Kawy.pozdrawiam bodzio61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Czy ktoś będzie w stanie udzielić mi informacji od którego roku wychodził Vulcan 1500 na wtrysku i w jakim malowaniu . Z góry dzięki za info. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam! Ponownie wracam:)po krótkiej przerwie(sprzedażny mojej kawy) znowu dosiadłem tej wspanialej marki jaka jest Kawasaki VN 1600. Inny nawet nie wchodził w grę. Pozdrawiam Wszystkich i życzę krótkiej zimy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi