DRACO Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No cos sie rusza tez sluze pomoca jak by cos :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Igor - wybvierz sobie lokalizacja Masovia a dopeiro potem Warszawa :-) na pewno bedzie.harry w czym problem - i udzielam odpowiedzi, albo na gg jak chcesz i tym oto sposobem kolega ar2r przeprowadził mnie przez proces rejestracji - wielkie dzięki.pozdrawiam Edytowane 3 Lutego 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Dzięki ar2r, spróbuję tak, jak radzisz. Mam propozycję natury organizacyjnej. Są dwa tematy dotyczące VROCa. To trochę schizofrenicznie, nieprawdaż :( . Może byśmy się ograniczyli do jednego? Skoncentrujmy się na VROC, pls a w tytule tematu może by dopisać, czego dotyczy tajemniczy skrót (bo może wyglądać, że to o Wrocławiu jest :banghead: )pzdr Edytowane 3 Lutego 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 To racja powinismy ograniczyc to juz teraz do VROC ten tu temat byl aby wywolac ludzi na VN i zwrocic im uwage o VROC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Ideologia mi nie pasuje (MC , ,zrywanie barw :icon_evil: ,pozwolenia na to itp.bzdury)więc życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 RAFAL tu wlasnie chodzi o ominiecie tej ideologi MC i dlatego trzeba wybrac miejsce na te naszywke tak aby nie psula im tego ich wizerunku ze na plecach i ramieniu to tylko oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 To iż "barwy należą do danego klubu ....rozumiem,że nikt inny nie może ich nosić ........rozumiem ale ku......wa nie rozumiem że ktos ma decydować o tym gdzie mam nosić naszywke!!!! Zresztą temat ten był juz wałkowany więc nie ma sensu tego powtarzać .W "świecie" według DEXA to jest norma w moim nie ,stąd moja niechęć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam.Chętnie dołączę do klubu VN .Zastanawiam czy jestem godny dostapienia zaszczytu w tak doborowym gronie. :lalag: :banghead: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 DAWAJ CHLOPIE DAWAJ :notworthy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 OK - poczytam wieczorem i dam znać. Polski chapter? - zapowiada się nieźle. A jak ktoś za jakiś czas zmieni VN na coś innego? to oddaje swój numer? :banghead: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Mysle ze nie ja naleze takze do ISRA choc nie mam juz Yamahy :banghead:No i poco zmieniac moto jak masz to co trzeba Edytowane 5 Lutego 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 OK - poczytam wieczorem i dam znać. Polski chapter? - zapowiada się nieźle. A jak ktoś za jakiś czas zmieni VN na coś innego? to oddaje swój numer? :banghead:Na stronie w mim profilu sa pola do zaznaczeniea - nie mam juz kawasaki a drugie nie chce numeru. Mozna nie oddawac numeru lub mozna oddac, w zaleznosci co sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 O.K. Ale jak to zrobić.Help?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Musisz wejsc na strone http://www.vroc.org/ tam znalesc po lewej stronie w spisie tresci Become a membera dalej postepowac wedlug instrukcji jagby co to pytaj jestem tez na GG Edytowane 5 Lutego 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Jakoś udało sie przebrnąć przez rejestracje:) Podłączam sie do was:) Jeszcze nie mam numerka ale to chyba kwestia czasu? Edytowane 8 Lutego 2007 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi