MaBory Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Cześć !Zastanawiałem się nad zmianą standardowego wydechu na jakiś głośny (basowy). Jakie firmy polecacie i w jakich cenach można dostać takie wydechy. Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Zapytaj Pawła,jego GS ma wydech po własnoręcznych (tj pawłowych) modyfikacjach ale brzmi superpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Ja polecam Ci kontakt z Pawłem. On wywiercił dziury w wydechu w taki sposób, że można wrócić do stanu oryginalnego, a gang jest fajnie chropowaty i basowy.Koszt ... podejrzewam, że max. pół roboczogodziny chopa po zawodówce, czyli minimalny (o ile nie zabierzesz się do tego sam - wtedy tylko prąd :D )PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Moj kumpel tez niedawno kupil gs500 ktory ma zminiony fabryczny wydech.Bardzo ladnie basowo chodzi, a w dodatku nie za glosno, wsam raz.Tez mi sie wydaje ze cosik tam bebechow wyciagneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wabryczne fajnie brzmią... ale to jest dwucylindrowiec, a one wszystkie w sumie chodzą tak samo .... nom ale jeśli chodzi owydech.... sam z chęcią bym zmodyfikował troche swój :P bo moze być ciekawie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czolem! Po raz trzeci to samo... Q*wa mac, Corleone PATRZ NA DATYY!! Watek zalozony 3 lata temu i 3 lata nikt nic w nim nie pisal!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 looz sorki nie denerwuj sie.... juz sie nie powtórzy.... :P pozdro :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi