buba6 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a ja jakos nie mialem takich klopotow :icon_mrgreen: tylko ze ja sobie zmierzylem szybke i zamowilem taka, aby konczyla sie na wysokosci konca kasku, powyzej oczu, za nia mam cichutko i spokojnie jak u Mamy :icon_mrgreen: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliusz55 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 a ja jakos nie mialem takich klopotow :icon_mrgreen: tylko ze ja sobie zmierzylem szybke i zamowilem taka, aby konczyla sie na wysokosci konca kasku, powyzej oczu, za nia mam cichutko i spokojnie jak u Mamy :icon_mrgreen:Jest równoległy temat podobny , w tytule mniej więcej : kupiłem szybę w MGG i urywa głowę...Są tam ciekawe spostrzeżenia , polecam lekturę. A wydawałoby się , że szyba to coś prostego jak budowa cepa , a tu ...PozdrawiamJuliusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi