Gawron Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 DZISIAJ NA KAWASAKI KX 250 Z 91 ROKU 60PS SCIGALEM SIE Z YZ 125 Z 99 ROKU 40 PS I NIEMOZLIWE ALE ON MNIE WYPRZEDZIL CZY MOZNA ZROBIC COS Z HUSQVARNĄ WRE ZEBY SZEDL PRZYNAJMNIEJ POLOWE CO TA YZ???????????????????????????????To Kawasaki to musiała być poprostu padaka lub gość na YZ poprostu wprawniej jezdzi :crossy: no i pytanie czy to było na prostej czy na jakimś tam torze?? bo na prostej nie ma mozliwosci zeby 125 robiło 250 jezeli obydwa są w dobrym stanie technicznym. Wystarczy ze KX ma padnięte sprzegło i moto sie ostro kręci i przyspiesza ale sprzegło slizga i nie przekazuje mocy takiej jak powinno na koło :DO ile dobrze pamiętam WRE to wersja zblokowana więc chyba coś sie da odblokować np wydech itp :P Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 wie ktos moze jak w mojej husqvarnie ustawia sie zaplon bo mam male problemy ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 z reguły fabryka nabija znak na statorze i na karterze . Zdejmujesz koło i zgrywasz stator ze znakiem na karterze. Dla 250 bylo chyba 0,5 mm (tak mi mówil mechanik - nie sprawdzalem tej informacji poniewaz zawsze mialem znaki )pozdrawiam lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi